Лидија Миленковић Написано Април 19, 2019 Пријави Подели Написано Април 19, 2019 Moja parohijska crkva nebica933, Ana B., Предраг М and 8 осталих је реаговао/ла на ово 7 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Април 19, 2019 Пријави Подели Написано Април 19, 2019 Пресвета Богородице спаси нас ! Предраг М, Биљана, два, АлександраВ and 9 осталих је реаговао/ла на ово 10 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Април 20, 2019 Пријави Подели Написано Април 20, 2019 Gogić, Милан Ракић, nebica933 and 14 осталих је реаговао/ла на ово 12 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Април 20, 2019 Пријави Подели Написано Април 20, 2019 шпиља, Поет, Milica Bajic and 11 осталих је реаговао/ла на ово 6 8 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Април 20, 2019 Пријави Подели Написано Април 20, 2019 Juce, Rumijeh (Liban), koncert "Verujem u jednu Crkvu" za kraj Velikog Posta i pocetak Velike Sedmice; cuveni hor mitropolije Gore Liban SEM, nasa Divna Ljubojević, sestra Mariam Skorda i jos drugi... Ako imacu vremena, napisaću malo vise Ana B., АлександраВ, Smaragdni kamičak and 10 осталих је реаговао/ла на ово 9 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 20, 2019 Пријави Подели Написано Април 20, 2019 Тренутна ? Vladan :::., Dominika, АлександраВ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 20, 2019 Пријави Подели Написано Април 20, 2019 Jedan katlabanko. Sanja Т., Rašo, Предраг М and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Април 20, 2019 Пријави Подели Написано Април 20, 2019 Dan bicikala obelezen i u Krusevcu. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Април 20, 2019 Пријави Подели Написано Април 20, 2019 AnaLaz, PredragVId, ronin and 7 осталих је реаговао/ла на ово 4 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 20, 2019 Пријави Подели Написано Април 20, 2019 @Flojd Šćeš ti tamo, Flojde?? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Април 21, 2019 Пријави Подели Написано Април 21, 2019 Cveti u Libanu (na prvoj slici sam ja, sa desne strane) PredragVId, Gogić, Rašo and 12 осталих је реаговао/ла на ово 9 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Април 21, 2019 Пријави Подели Написано Април 21, 2019 I danas uvece Лидија Миленковић, Gogić, PredragVId and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Април 22, 2019 Пријави Подели Написано Април 22, 2019 On 21.4.2019. at 0:52, Nikola Stojanovic рече @Flojd Šćeš ti tamo, Flojde?? Kude bakero?? Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Април 22, 2019 Пријави Подели Написано Април 22, 2019 Поет, Предраг М, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 22, 2019 Пријави Подели Написано Април 22, 2019 @Flojd Na skup biciklista, ti teras bendzu Flojde ! Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука