Ana B. Написано Јануар 3, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2019 Dominika, Milica Bajic, Alegzandar and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 3, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2019 @Ana B. Di di di, sestra kakva je macorka. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 3, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2019 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече @Ana B. Di di di, sestra kakva je macorka. Hahaha, bestrasnost na delu Поет and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 3, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2019 @Ana B. Ne mogu mnogo da lupetam. Je si li prirodna plavusica? To je mnogo specificna stvarrrr. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 3, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2019 пре 4 часа, Ana B. рече to si sigurno imala neku modnu reviju Поет and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 3, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2019 пре 39 минута, Nikola Stojanovic рече @Ana B. Ne mogu mnogo da lupetam. Je si li prirodna plavusica? To je mnogo specificna stvarrrr. Da prirodna plavusa ronin, Поет and Alegzandar је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 3, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2019 @Ana B. Lepo, lepo sestro pevas svaka cast. Ne veruje mi burazer liga nista recima mojim. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 3, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2019 пре 45 минута, Nikola Stojanovic рече @Ana B. Lepo, lepo sestro pevas svaka cast. Ne veruje mi burazer liga nista recima mojim. Da kosovske pesme ronin and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 3, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2019 @Ana B. Poreklom sam sa majcine strane sa Kosova. Cukun djed je mlatio dole neke albance. Odatle ta kaubojsko banditska nit u meni, dok je sa oceve strane 500 godina unazad porodica svestenicka. I sad se moram da mirim ta dva sveta i ovo moje banditsko srce pesnika. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јануар 3, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2019 Drugi dan Bozica, Batrun, Liban I nekoliko ostalih Bozicnih slika sa Libana Биљана, два, Поет, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јануар 3, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2019 Smaragdni kamičak, ronin, nikolay and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Јануар 4, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2019 пре 5 часа, Dominika рече Drugi dan Bozica, Batrun, Liban I nekoliko ostalih Bozicnih slika sa Libana Ma, da, pivo i hamburger sa sve pomfritom Dominika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јануар 4, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2019 Поље пастира Vladan :::., Ana B., Поет and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јануар 4, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2019 У цркви на пољу пастира Ana B., Лидија Миленковић, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 Мјесто Христовог рођења Smaragdni kamičak, Ana B., Vladan :::. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука