antics Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 Vladan :::., Лидија Миленковић and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Авесаломов гроб Рапсоди, ivanaika, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Зејтинлик, 25.06.2018. Rašo, Sanja Т., Ведран* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Ђунис, 25.06.2018. Лидија Миленковић, Рапсоди, ivanaika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Balmenhorn, 4167m Вукашин Ковачевић, Lady Godiva, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Grande Rochette Ведран*, Branislav81, ivanaika and 6 осталих је реаговао/ла на ово 4 5 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 On 29.6.2018. at 8:42, Milan Nikolic рече Бува са мачке. Је ли то са једне од оних мачака које пушташ да се ваљају по кревету? Ведран*, Лидија Миленковић and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Јул 1, 2018 Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 Дејт са сунцокретом, одселио јутрос Vladan :::., Рапсоди, Alegzandar and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 1, 2018 Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 Smaragdni kamičak, Vladan :::., Ведран* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 1, 2018 Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 Јутрос у манастиру Сланци, усликасмо овог голубића. Ведран*, Smaragdni kamičak, Vladan :::. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јул 1, 2018 Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 мачак Zoran Đurović, Smaragdni kamičak, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 1, 2018 Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 Маји плашљиви цуко из Сланаца....тек се јодио, ко би му одолео.... Лубеница, *SHONE*, Вукашин Ковачевић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јул 1, 2018 Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 Живуљка Smaragdni kamičak, Рапсоди, "Tamo daleko" and 7 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 5 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јул 1, 2018 Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 Сунчање је неопходно drvce, Dominika, Лубеница and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јул 1, 2018 Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 Манастирски дрон Alegzandar, Vladan :::., *SHONE* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука