Ana B. Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 пре 17 минута, Vladan ::: рече Мени је забавно заљубљивање и све што иде уз то али јесте да можеш и да се ваздан запетљаш... Па ако је тачно да се пола бракова разведе у првих неких десетак година ваљда, онда... To je moja fotografija dana neudata, bila sam na nekoj cestitki, pa me svi napali sto se ne udajem :))))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 I vidi se da sam popila dva vina :))))) Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 пре 2 часа, Брада рече Личе на шпиље. На другој слици се види и контура човека са дугом белом брадом како излази ван, а око њега блешти светлост Upravo tako i ja vidim.. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 пре 4 минута, Isusovo magare рече Upravo tako i ja vidim.. Онда ми је дете можда пророк, не смем више да се зезам... Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 пре 33 минута, Ana B. рече To je moja fotografija dana neudata, bila sam na nekoj cestitki, pa me svi napali sto se ne udajem :))))) Нисам успео да повежем шта си хтела да кажеш... пре 5 минута, Ana B. рече I vidi se da sam popila dva vina :))))) А па добро онда Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 пре 21 минута, Ana B. рече I vidi se da sam popila dva vina :))))) Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 пре 29 минута, Vladan ::: рече Нисам успео да повежем шта си хтела да кажеш... А па добро онда Ova tema da ima veze s onim sto pisem Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 Црква светог Симеона Мироточивог на Новом Београду *SHONE*, Vladan :::., Лубеница and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 Рапсоди, Брада, Hattori and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 пре 21 минута, Ana B. рече Ova tema da ima veze s onim sto pisem Ја своју, другу, фотографију дана не бих смео ни да поставим на форум... Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јун 14, 2018 Пријави Подели Написано Јун 14, 2018 Слава Теби! Радња у Цвијићевој. Sanja Т., Vladan :::., Natasenka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јун 15, 2018 Пријави Подели Написано Јун 15, 2018 Рапсоди and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јун 16, 2018 Пријави Подели Написано Јун 16, 2018 Зејтинлик, сваки крст једна прича Рапсоди, ivanaika, Ведран* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 16, 2018 Пријави Подели Написано Јун 16, 2018 PredragVId, ivanaika, Брада and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 16, 2018 Пријави Подели Написано Јун 16, 2018 Ведран*, ivanaika, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука