Sofija_ Написано Мај 27, 2018 Пријави Подели Написано Мај 27, 2018 пре 6 часа, Paradoksologija рече Moj divljak uprepodobljen u kolenopreklonoj molitvi sa venčićem na glavi Srce malo Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 27, 2018 Пријави Подели Написано Мај 27, 2018 Moja soba, Duhovi (ovde u Poljskoj i kod pravoslavca i kod rimokatolika je obicaj, da na Duhove cveće se nosi u crkvu, tamo blagoslovi je svestenik, i posle se stavlja u kuci kao dekoraciju i blagoslov) Милан Ракић, Paradoksologija, Milan Nikolic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 On 27.5.2018. at 11:06, *SHONE* рече Тако, да се зна шта слика представља. Нарочито је корисно када се постави слика цркве или природе. Да се зна место и време сликања. Молио бих да се о мом предлогу изјасне модератори и администратори на наредној седници предвиђеној за гласање Samo ti komanduj *SHONE* and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 Karlovacka gimazija. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 Karlovacka gimnazija. arizan је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 Црква Светог Василија Острошког у Фочи (Богословија), 2009. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 A @*SHONE* gde je esej od 1000 reci o ovoj fotografiji? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 6 минута, Danijela рече A @*SHONE* gde je esej od 1000 reci o ovoj fotografiji? Зна се шта је и када је сликано Зар није доста. Е сад, како сам ја тамо завршио и где сам после отишао, то је друга прича Када ја окачим неком младића за клавиром ја ћу написати и где свира, и да ли је слободан и колико има година, како би девојке могле да иду да га слушају Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 5 минута, *SHONE* рече Када ја окачим неком младића за клавиром ја ћу написати и где свира, и да ли је слободан и колико има година, како би девојке могле да иду да га слушају A to je tebe zasvrbelo Sad je jasna stvar sto si ti pokrenuo pricu, ne zbog toplih kolaca "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 30 минута, Danijela рече A to je tebe zasvrbelo Sad je jasna stvar sto si ti pokrenuo pricu, ne zbog toplih kolaca Па ако зна и колаче да прави... Шалу на страну, да сам желео детаље обратио бих се на ПП. Делује ми да је много млада за мене Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 Ahahaha da, sigurno je tako Nego gde je esej? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 7 минута, Danijela рече Ahahaha da, sigurno je tako Nego gde je esej? Има много да се пише. То када модератори организују окупљање, дружење, е онда ћу да причам Мрзи ме да пише Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 On 26.5.2018. at 19:06, Bernard рече Kamniška Bistrica Sa ovog mesta za šest sati, pod uslovom da ste u super kondiciji, stignete na vrh planine Grintovec i uživate u sletanju i uzletanju aviona na ljubljanski aerodrom. Prelepo! Odmara oci... Zoran Đurović and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 29, 2018 Пријави Подели Написано Мај 29, 2018 Umesila, ukrasila i fotkala ja Ana B., Брада, arizan and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука