Danijela Написано Мај 24, 2018 Пријави Подели Написано Мај 24, 2018 Lady Godiva, Милан Ракић, Никола90 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 24, 2018 Пријави Подели Написано Мај 24, 2018 Смирај and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 24, 2018 Пријави Подели Написано Мај 24, 2018 eto momci-potrudite se Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 24, 2018 Пријави Подели Написано Мај 24, 2018 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Мај 24, 2018 Пријави Подели Написано Мај 24, 2018 Dominika, Рапсоди, Ana B. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Мај 24, 2018 Пријави Подели Написано Мај 24, 2018 Рапсоди and Goku је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 25, 2018 Пријави Подели Написано Мај 25, 2018 Ctec. Lady Godiva, JESSY, Zoran Đurović and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Мај 26, 2018 Пријави Подели Написано Мај 26, 2018 Има лепих слика о којима не знамо ништа, ништа нам не говоре. Бернард се сликао на планини, којој? Таша нам приказује мото скуп крај неке планине, где је сликано? Алпи Ведран је поставио икону Богородице. Где је сликано? Милан Николић поставља слику торте без рецепта Lady Godiva, Monday 17:06, прелепа слика, али не знамо где је сликано Данијела је поставила слику девојке/жене крај клавира. Јел у питању нека наша пијанисткиња или само плавуша која је желела да се слика крај клавира? Корисно би било када постављамо слике да нешто и напишео о њима. Bernard, Milan Nikolic, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 26, 2018 Пријави Подели Написано Мај 26, 2018 Izvoli zapoceti sa manjim opisom (a ne samo potpisom) i svojom fotkom "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 26, 2018 Пријави Подели Написано Мај 26, 2018 пре 2 часа, *SHONE* рече Lady Godiva, Monday 17:06, прелепа слика, али не знамо где је сликано Поштовани звездицаСХОНЕзвездица, По правилнику и пословнику ЖРУ шалтерске службе, притужба се одбацује као неоснована. Право на жалбу, питања и недоумице имају само људи који су фотку и лајковали. Хвала на разумевању. ЛГ *SHONE* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Мај 26, 2018 Пријави Подели Написано Мај 26, 2018 пре 4 часа, *SHONE* рече Бернард се сликао на планини, којој? Jöf di Montasio - na Slovenskom jeziku Montaž. Sa te planine imaš Dolomite na dlanu, sa moje desne strane se nalazi Triglav. Sanja Т., pahulja, AnaLaz and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Мај 26, 2018 Пријави Подели Написано Мај 26, 2018 Kamniška Bistrica Sa ovog mesta za šest sati, pod uslovom da ste u super kondiciji, stignete na vrh planine Grintovec i uživate u sletanju i uzletanju aviona na ljubljanski aerodrom. Ana B., Милан Ракић, Branislav81 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Мај 26, 2018 Пријави Подели Написано Мај 26, 2018 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Мај 26, 2018 Пријави Подели Написано Мај 26, 2018 пре 3 часа, Lady Godiva рече Поштовани звездицаСХОНЕзвездица, По правилнику и пословнику ЖРУ шалтерске службе, притужба се одбацује као неоснована. Право на жалбу, питања и недоумице имају само људи који су фотку и лајковали. Хвала на разумевању. ЛГ Поштована Ладипсилон Годива, Измизајући у разматрање Правилник и Пословник ЖРУ шалтерске службе, а на основу којих је моја притужба одбачена као неоснована, изјављујем да сам фотографији, која је иначе предмет овог спорења, доделио црвено срце (Волим). Нажалост, исту слику није могуће у исто време оценити и са Свиђа ми се (палац на горе), што бих иначе урадио. Молим Вас да у складу са горе наведеним узмете у разматрање моју притужбу. Унапред захвалан, звездицаСХОНЕзвездица Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Мај 26, 2018 Пријави Подели Написано Мај 26, 2018 пре 3 часа, Danijela рече Izvoli zapoceti sa manjim opisom (a ne samo potpisom) i svojom fotkom Хоћеш рећи да си ти на фотки? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука