Рапсоди Написано Децембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2017 PredragVId, Биљана 1234 and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2017 #december #firstsnow Branislav81, Goku, Vladan :::. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2017 пре 15 минута, Juanito рече @Рапсоди Како си их постројила. Командни кадар је на плавој греди. Због ратне ситуације не носе капе. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2017 пре 6 часа, Рапсоди рече Командни кадар је на плавој греди. Због ратне ситуације не носе капе. А ја помислио да си им читала песме Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2017 #holiday #decoration #light "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2017 #olddoor #texture Рапсоди, Vladan :::. and Goku је реаговао/ла на ово 1 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2017 #delivery #christmastree #holidayseason Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2017 #woodenman #manofwood #dancing #leafs #sidewalk Иоанна, Vladan :::., Биљана 1234 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2017 Neke priče se pričaju bez reči.. Чунга Лунга, Juanito, Sanja Т. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 7 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 5, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2017 PredragVId, Биљана 1234, Ana B. and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 5, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2017 PredragVId, Данче*, Иоанна and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 5, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2017 , У посети Нишу 23.11.2017. Улица Епископска. Од Џинијуса и Клауда ни трага ни гласа... Тражили смо их (посебно Клауда боја )у Саборној, па у св.Николе на Трошарини, па у Цара Константина и царице Јелене .... Goku, PredragVId, Аристарх and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Децембар 5, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2017 Juanito, Dominika, vildes and 8 осталих је реаговао/ла на ово 8 3 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Децембар 5, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2017 Prije desetak dana smo ganjali dugu a sad se grudvamo :-) Данче*, nikolay, Рапсоди and 8 осталих је реаговао/ла на ово 7 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Децембар 5, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2017 http:// http:// http:// http:// http:// Branislav81, Аристарх, Vladan :::. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 4 5 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука