Таша Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Pozer, voli i zna. Биљана 1234, Grizzly Adams, Лапис Лазули and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radomysl Написано Мај 16, 2017 Пријави Подели Написано Мај 16, 2017 Весна в России Снежана, Данче*, GeniusAtWork and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 16, 2017 Пријави Подели Написано Мај 16, 2017 Лидија Миленковић, Рапсоди, PredragVId and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 17, 2017 Пријави Подели Написано Мај 17, 2017 Putovanje puza Journey of snail#puz #snail Таша, PredragVId, Натан and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 17, 2017 Пријави Подели Написано Мај 17, 2017 Prolece u nagovestaju, part I Rašo, Juanito, Натан and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 17, 2017 Пријави Подели Написано Мај 17, 2017 Prolece u nagovestaju, part II PredragVId, GeniusAtWork, Пг and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 17, 2017 Пријави Подели Написано Мај 17, 2017 За ове што воле необичне аутомобиле, синоћ прошетах мало сокаком: Испред једне радње: Биљана 1234, Таша, Данче* and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Мај 18, 2017 Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 Марина Карапанџа Снежана, Рапсоди, GeniusAtWork and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 18, 2017 Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 Таша, Рапсоди, Снежана and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Мај 18, 2017 Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 из моје башче, јутрос Grizzly Adams, "Tamo daleko", Рапсоди and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 18, 2017 Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 #list #leaf #sara #patern Kaludjerovic Sreten, Рапсоди, Снежана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Мај 18, 2017 Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 Пред васкршњи мрс. Grizzly Adams, GeniusAtWork, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 18, 2017 Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 Нека кучица: На северу их праве са тим дрвеним "плочицама" немам појма зашто... Ваљда због изолације или сл. Juanito, Данче*, Таша and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Мај 18, 2017 Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 РокенТрол. Рапсоди, Grizzly Adams, Таша and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 18, 2017 Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 пре 4 часа, Grizzly Adams рече На северу их праве са тим дрвеним "плочицама" немам појма зашто... Ваљда због изолације или сл. А у чему је фора са овим кружним прозорима? Баш сам их често виђао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука