dusica cirovic Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 Dominika, GeniusAtWork, АлександраВ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusica cirovic Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 Dominika, Натан, Kaludjerovic Sreten and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusica cirovic Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 PredragVId, Aleksandar032, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusica cirovic Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 PredragVId, Kaludjerovic Sreten, Dominika and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 Yesterday... Иван ♪♫, drvce, Рапсоди and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 Икона Богородице Казанско-Призренске PredragVId, АлександраВ, Kaludjerovic Sreten and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 Икона Богородице Казанско-Призренске Aleksandar032, Kaludjerovic Sreten, PredragVId and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 Икона Богородице Казанско-Призренске ivanaika, Aleksandar032, АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 Икона Богородице Казанско-Призренске arizan, ivanaika, АлександраВ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 Икона Богородице Казанско-Призренске PredragVId, АлександраВ, Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 Kaludjerovic Sreten, Рапсоди, ivanaika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Данче*, ivanaika, Натан and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 11 hours ago, Danijela рече Икона Богородице Казанско-Призренске Прелепо! ivanaika, Рапсоди and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Ispracaj ikone za manastir Vavedenje PredragVId, АлександраВ and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Ispracaj ikone za manastir Vavedenje PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука