Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

40 minutes ago, *Jелена* рече

Ne kapiram :scratch_head:

Kakve veze ima moje dvoriste sa Tvrtkom?

Nit su pare, nit su besne ribe nacifrane, nit je neki statusni simbol...evo nisam pametna prosvetlite me? 

Pa zbog dvorista pomislice da nisi negdje kod njega u selu:)

Подели на овим сајтовима

Koliko sam ja shvatila njega te njegove devojke i zene sa sela bas i ne interesuju on bi pre nesto urbanije sto juri crnce kola pare status, besno i neizivljeno i td.tako da tesko da ce njemu biti interesantno jedno obicno dvoriste :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, *Jелена* рече

Koliko sam ja shvatila njega te njegove devojke i zene sa sela bas i ne interesuju on bi pre nesto urbanije sto juri crnce kola pare status, besno i neizivljeno i td.tako da tesko da ce njemu biti interesantno jedno obicno dvoriste :D

Pa da on juri bogate djevojke, zato se uvijek trzne kad mu ja spomenem kako treba traziti nekakve burzujke:) Ti si skromna curica, a njemu to bas i nije privlacno:)Salim se Tvrtko sve najbolje burazeru:)

Подели на овим сајтовима

Inace, to je najveci toranj u Holandiji(112m). Nekadasnja crkva, sada pretvorena u muzej. Na srednjem spratu je ziveo, tadasnji biskup. Sve moze da se vidi i obidje, ali ide se stepenicama, kojih ima oko 470. Od srednjeg sprata pa na vrh se ide uzanim stepenicama(onako ukrug) gde samo mrsavi ljudi mogu proci. Ja bila :))) 

pogled je fantastican.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ronald рече

Salim se Tvrtko sve najbolje burazeru:)

I ja sam se nasalila Tvrtko, ne znam ja sta koga ovde zanima ili ne zanima niti zelim da znam, takodje sve najbolje. :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, *Jелена* рече

Ne kapiram :scratch_head:

Kakve veze ima moje dvoriste sa Tvrtkom?

Nit su pare, nit su besne ribe nacifrane, nit je neki statusni simbol...evo nisam pametna prosvetlite me? 

ma sta oni znaju, nemaju veze sa zivotom, odakle bi oni znali da se sada priprema sjeno za casni post, pitanje je kad ce biti na tom nivou vjere

Подели на овим сајтовима

6 hours ago, kordun рече

ma sta oni znaju, nemaju veze sa zivotom, odakle bi oni znali da se sada priprema sjeno za casni post, pitanje je kad ce biti na tom nivou vjere

I to što kazes:)

Подели на овим сајтовима

Manastir Raletinac

13654254_1222721954427751_48709106056142

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...