PredragVId Написано Јун 9, 2016 Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 1 hour ago, Данче* рече 1 hour ago, Рапсоди рече одговарам са овереним овлашћењем А где је печат!? Важи се и усмено овлашћење. и оно је валидно. Данче*, Биљана 1234, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јун 9, 2016 Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 Спаси Бог! Десна рука Свете мати Ангелине Крушедолске у Шангају! GeniusAtWork, Kaludjerovic Sreten, Дијана. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јун 9, 2016 Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 @Рапсоди Рапсоди, АлександраВ, Dominika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 9, 2016 Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 7 hours ago, Милан Ракић рече Рапсо, ти у Соко Бањи? 5 hours ago, Рапсоди рече Мало прошетала....била давно, па ми се свидело, па рекох себи....да мало обновим утиске..... Соко Бања оживела! АлександраВ, Милан Ракић, Рапсоди and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 9, 2016 Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 #lavanda #lavender #zemunskikej drvce, Снежана, GeniusAtWork and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 Oblaci i krovovi. Рапсоди, GeniusAtWork, Снежана and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 1 hour ago, Danijela рече Oblaci i krovovi. И кемтрејлс у облику крста. GeniusAtWork, Милан Ракић and drvce је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 Pa kako drugacije "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 #zemuncity #clouds #eveningsky Kaludjerovic Sreten, ivanaika, Снежана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 2 hours ago, Juan рече И кемтрејлс у облику крста. И ХААРП антена у доњем десном ћошку, која к'о фол "глуми" шасију за неонску рекламу. АлександраВ, GeniusAtWork, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 I ti sve moras da vidis, oko moje helikoptersko :* Kaludjerovic Sreten, GeniusAtWork, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 2 hours ago, Милан Ракић рече И ХААРП антена у доњем десном ћошку, која к'о фол "глуми" шасију за неонску рекламу. можда је то портабл Дуга? Милан Ракић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivanaika Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 Плутон, Juanito, АлександраВ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 Косово ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 PredragVId, Рапсоди, Светислав Павловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука