PredragVId Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 4 hours ago, Милан Ракић рече Ево сада овде слика Јооој Миланче, баш ти хвала! Рапсоди and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 Kuća koju volim, i zovem je - Moja.... paralisala me je prizorom. Predivan zalazak danas. Čarobno. Sanja Т., PredragVId, Војвода7 and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 Милан Ракић, Рапсоди, Dominika and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 On 29.5.2016. at 22:24, Ayla рече Kuća koju volim, i zovem je - Moja.... paralisala me je prizorom. Predivan zalazak danas. Čarobno. `ел ово неђе у Вирпазару? -Владимир-, PredragVId and Ayla је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 Управо сада, Милан Ракић рече `ел ово неђе у Вирпазару? Mareza Imanje Knjaz PredragVId and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 v Моја мала постпродукција фотоса на мобилном ...... Данче*, Dominika, PredragVId and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 #kripta #crkvalazarica #hramsvetogsave PredragVId, GeniusAtWork, -Владимир- and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 I ja bejah u kripti skoro. PredragVId, kordun, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 Лапис Лазули, Данче*, PredragVId and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 Драшко, kordun, PredragVId and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 Лапис Лазули, Милан Ракић, PredragVId and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 3 minutes ago, Danijela рече I ja bejah u kripti skoro. predivno, gdje je ovaj hram? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 Kripta velikog hrama sv. Save. PredragVId and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 pa to nije bilo prije par godina, dobro arapi financiraju PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 2, 2016 Пријави Подели Написано Јун 2, 2016 Мастрихт, пре неки дан Снежана, -Владимир-, Рапсоди and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука