Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Laku noc...

Tako mi dodje ponekad da pozelim da imam fotoaparat, zbog ovakvih i slicnih trenutaka, ali ni mobilni nije los...

Ko razume shvatice...

WP_20160512_02_20_08_Pro.jpg

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

On 10.5.2016. at 0:14, Goku рече
On 10.5.2016. at 16:46, PredragVId рече

Требао сам помоћи оцу.

A, ne. Da si i ti bio gore,ko bi ovjekovječio njihov poduhvat? Ti imaš svoju ulogu, oni svoju, i ničija nije manje bitna, samo su različite. :-)

Један је Гоку. :sunce:

Подели на овим сајтовима

Оче Илија моли Бога за нас!

Данас је Сокобања прославила најтужнији празник. На дан светог Василија Острошког, након 15 година, напустио нас је наш драги протојереј намесник мр Илија Чупић. Добио је премештај у свој родни крај и ето "у исто време осетио и тугу и радост" - како он сам каже. На даље ће службовати у Фочи, у Републици Српској. После митропoлита српског Михаила Сокобања не памти оваквог свештеника. На даље нека говоре фотографије:

Domaći snimci046.jpg

Протонамесник Сокобањски мр Илија Чупић

Domaći snimci049.jpg

Domaći snimci045.jpg

Domaći snimci037.jpg

Подели на овим сајтовима

90867dc76226b96a260e56def88db11f.jpg

Sveti Vasilije moli Boga za nas

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

4b3968bb9e327a0ad9e215855a7c4b8e.jpg

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...