PredragVId Написано Мај 9, 2016 Пријави Подели Написано Мај 9, 2016 Вежите се полећемо! из овог урбаног хаоса у virgo in takta, прелепу природу Сокобање. Пођите у данашњу шетњу са мном преко ових скромних слика. Желео бих да вам представим једну прелепу песму наше драге Рапсоди. Многи већ знају колико лепо пише на духовне теме али нисам ни ја знао колико воли природу. Ево песме: (па после гледајте сличице од данас из шетње:) Носталгија / написала је пре отп.годину дана / Та тамо су планине та тамо су висине далеко од прашњавих градских улица далеко од градских невеселих лица Да тамо су висине и моје планине и извори чисти и потоци бистри Тамо су ми мисли у планинском зраку у јесењем сумраку у дашку ветрића у цвркуту птића Ни срце ми ни душа не станују овде то само мој клон са обрисом тела хода смеје се и плаче док ми душа цела навлачи прошлости одела и лута по планинском свежем зраку удишући мирис чистих зора и далеких борових гора тражећи истине лептира и цвета тражећи безазлени осмех детета. Уз сваку моју четњу мого бих ставити по једну њену песму и никада не бих погршио. Била би то савршена комбинација. Ево процените сами. Што све да вам кажем... Српска Швајцарска Мало летње сајмиште испред цркве, Сокобања Поглед на Сокоград са Големог камена Поглед на Сокобању Поглед на Ртањ са Големог камена у магли, (од пре) Лидија Миленковић, Човек Жоја, -Владимир- and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 9, 2016 Пријави Подели Написано Мај 9, 2016 Cetinjski manastir Pogled s Orlovog krša Данче*, PredragVId, Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Мај 9, 2016 Пријави Подели Написано Мај 9, 2016 Отправлено с моего iPod touch используя Tapatalk PredragVId, Плутон, Goku and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 9, 2016 Пријави Подели Написано Мај 9, 2016 2 hours ago, Ђоле Пролеће рече Чек да вас мало спустим са тијех небеских висина на фарму, ија ија оооо... Svako na svom mjestu...ili gdje pripada. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 9, 2016 Пријави Подели Написано Мај 9, 2016 Управо сада, Ђоле Пролеће рече И сад би ја као требало да се увредим што сам сељак. Хехе... Ma ne...samo aminovah to što tvrdiš da jesi, uz respekt. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 9, 2016 Пријави Подели Написано Мај 9, 2016 Управо сада, Ђоле Пролеће рече Па хебига не можемо сви бити молери и шнајдери. Tako je... sve nam službe trebaju. Човек Жоја and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Мај 9, 2016 Пријави Подели Написано Мај 9, 2016 Airforce livery Sent from my GT-I9500 using Tapatalk Рапсоди, PredragVId, GeniusAtWork and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 Пре неки дан трпезарија нам се напунила димом. Тата се попео на кров да отпуши димњак. Није га било страх . И ако има 78 година. Онда је и брат пришао да припомогне. Ја сам се прошле зиме умало оклизнуо. Било је снега и било је јако хладно. Кум Саша је био главни мајсор. Било ми је јако страшно. И једва сам сишао. И сад нисам смео да се пењем. А био је Ђурђевдам. Шта ћете страх је страх. Оче и брате свака вам част. Ја не смем. Goku, GeniusAtWork, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 4 hours ago, PredragVId рече Ја не смем. A smiješ na kojekakve planinčine neslućenih nadmorskih visina, a na jedan običan krov ne smiješ? PredragVId, Sanja Т. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 PredragVId, Рапсоди, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 53 minutes ago, Goku рече A smiješ na kojekakve planinčine neslućenih nadmorskih visina, a na jedan običan krov ne smiješ? Па и слон се плаши миша, али лава чини ми се не .....уф нешто тако беше...... А и миш се плаши мачке, али слона не ..... PredragVId and Goku је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 јутрос процветала у мом врту,малопре је усликах Рапсоди, GeniusAtWork, PredragVId and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 5 hours ago, Goku рече 9 hours ago, PredragVId рече Ја не смем. A smiješ na kojekakve planinčine neslućenih nadmorskih visina, a na jedan običan krov ne smiješ? Е јест Гоку управу си. Рапсоди and Goku је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 4 hours ago, Рапсоди рече 5 hours ago, Goku рече A smiješ na kojekakve planinčine neslućenih nadmorskih visina, a na jedan običan krov ne smiješ? Па и слон се плаши миша, али лава чини ми се не .....уф нешто тако беше...... А и миш се плаши мачке, али слона не ..... Управу је Гоку. Требао сам помоћи оцу. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 7 hours ago, PredragVId рече Требао сам помоћи оцу. A, ne. Da si i ti bio gore,ko bi ovjekovječio njihov poduhvat? Ti imaš svoju ulogu, oni svoju, i ničija nije manje bitna, samo su različite. :-) PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука