Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Данче прелепе слике.:dobro:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

21 minutes ago, Јанко рече

Ко не проба не зна о чему је реч. Не видим како може бити превише.

П.С. Овако нешто ниси имала кад си била мала. ;)

Ne moram ja sve da znam :)))

To vi muskarci slobodno :)))

Salim se naravno, samo napred, sta vam se svidja jedite :)

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Плутон рече

Шта је ово бело на врху?

Банана. Шта је бело на коцкице испод коприве у средини?

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Јанко рече

Банана. Шта је бело на коцкице испод коприве у средини?

тиквице

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Јанко рече

Не. Поврће је... 

Ово сам написао док нисам видео Снежин пост. Тако је Снежо. Сутра ћемо блитву и карфиол са муслијем и бананом, наравно лан и сусам.

Људи моји, од како користим редовно сусам ни једном ми се није јавила жеља за сиром и јогуртом! Што се мене тиче - једина невоља у посту је тиме за мене обесмишљена :)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

@PredragVId  e da vidimo sokole znaš li odakle je ovo....možda si ti neki tajni ubačeni element,  došo da podrivaš sistem ....ako ne pogodiš....biće da je to.....:ani_biggrin:  

hBVSsdZ.jpg

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Знам соколе, то ти је она мала кућица на Озрену, једам брка ту долази и уређује и има свакакве џиџа биџе у дворишту, и лабудове, и голубове, ... Само ова слика ти је стара. Сад има још, још, још, пуно , пуно, пуно, нових украса! Долази ту са једним рено 4.

Ја сам тајни елементичићић, птичић соколић сам ти прави, правцати, ево пипни, уозбиљи се @Рапсодијо

Подели на овим сајтовима

@Рапсоди па ја сам ти на Озрену стало кад год имам времена, одем до 30км јужно, не идем предалеко, а ипак ни прекратко, до Оштре Чуке.

Јел`добар одговор? Јел да да је тачан! Јел да, јел` да!  Јел да! Да?

Није тачан?

О, не!!

Подели на овим сајтовима

K6itfWM.jpg

Isto,  Soko grad, pre iks godinica  / i ja se pela...umalo umrla od straha / lepo je doseći visine....:) 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

84yVsSw.jpg

Na Ozrenu smo se stacionirali ....u ovoj kućici  odmah preko puta parka. Inače oduševio me je Ozren i naravno Soko Banja i sva ponuda što ide uz ...... 

Подели на овим сајтовима

То си ти @Рапсоди  на Сокограду? Знам ову кућицу на Грудном.

Морам хитно у радионицу, брат ме чека да лакирамо сувенире. После ћемо причати.

Има на Лептерији једна црква у шуми. Ту ја радим. Иза цркве смо нашли 12 малих пећиница, па смо решили да направимо мали спелео - исихастички парк у част Јосифа Исихасте. Углавном у кругу од 1 км има 12 малих "испосница". И много су лепе за молитву. И ми често тамо идемо, и пуно хаџија нам долази ту и Светогораца. Лане нам је био отац Харитон (`84) из Солуна који је годину дана служио на Богородичином гробу у Гетсиманији, па отац Стефан из Велике Ремете (па сада смо и кућни пријатељи), долази нам и отац Никон из Ковља и други знани и незнани.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...