Juanito Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Cekaj jel ti na trepavicama nesto ili je samo jako svetlo a one plave pa ovako izgledaju? Руска зима, а није довољно вотке унела д' открави? Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 снегокалипса Ако је ова улица она која је паралелна са оном у којој је О.Ш. "Филип Филиповић", у њој сам живео пар година Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Cekaj jel ti na trepavicama nesto ili je samo jako svetlo a one plave pa ovako izgledaju? Trepavice u snegu od mraza Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Ако је ова улица она која је паралелна са оном у којој је О.Ш. "Филип Филиповић", у њој сам живео пар година Није, ова је близу "Танаска" у Љубићу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Trepavice u snegu od mraza Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk nemoj da pricas toliko je hladno inje ti se uhvatilo na trepavice?vrh,stvarno prirodna sminka Иоанна је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Није, ова је близу "Танаска" у Љубићу. Схватио сам и ја кад сам приметио знак стоп десно... Подсећа на моју Недостају ми ти дани, бро. "...and I'd trade all my tomorrows for one single yesterday", што би рекла она песма. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 nemoj da pricas toliko je hladno inje ti se uhvatilo na trepavice?vrh,stvarno prirodna sminka A nije bas hladno,-26,ovo je zbog vlažnosti,koja je velika ko nas I nisam to ja,nego moja prijateljica koju sam slikala Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Плутон, Juanito, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 I nisam to ja,nego moja prijateljica koju sam slikala Позови пријатељицу да дође на форум. drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Позови пријатељицу да дође на форум. Dobro,ali ne zna srpski Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Позови пријатељицу да дође на форум. Питање за тебе:Има ли живота после жру форума? ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Питање за тебе:Има ли живота после жру форума? Има наравно, ал далеко је Русија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Има наравно, ал далеко је Русија. Јеси сигуран,кад си задњи пут то проверио? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 A nije bas hladno, -26 Плутон је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Ayla , Јефимија Крунић, GeniusAtWork and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 16, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2016 #gnezdo #nest #bw GeniusAtWork, Срђан Ранђеловић, Иоанна and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука