Danijela Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 Izmedju svetlaBetween light#ivoandric #light #bw Срђан Ранђеловић, Agaton Vuzman, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 Reklama na bus stanici. Срђан Ранђеловић, Juanito and Јелена011 је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 Ispade zanimacija za mamu vise nego za mladunce Juanito, Срђан Ранђеловић, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 Tako obicno biva. Ja sam malopre pravila jelkice od vune. Mladunce je to zanimalo citavih 20 sekundi. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 Jelkice od vune? Juuu sta je to? Moja kreativnost ne ide bas toliko daleko hahahaha Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 После сто година мало сунца... Sofija_, Рапсоди, keka and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 Jelkice od vune? Juuu sta je to? Moja kreativnost ne ide bas toliko daleko hahahaha http://twoshadesofpink.blogspot.it/2013/11/yarn-tassel-christmas-trees.html Sanja Т. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 A ovo smo probali http://www.taradennis.com/celebrate/christmas-craft-decorating-style-ideas/magazine-trees.html "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 Da prostis sestro slatka, to znaci da ja radim a mladunce samo blene mnogo je to pipavo za mene, sta moze sad tu smo, sta moze uz moju pomoc super, al sve preko je meni mucenje. Ja sam ionako u rangu cica glise Ovo zadnje mi je super, to sam videla da su vaspitacice napravile Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 Ma da se mi vratimo fotkanju Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Синоћ код Храма Срђан Ранђеловић, Sofija_, Човек Жоја and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Ненад Р., Срђан Ранђеловић, Снежана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2015 Osvojih danas na novogodisnjoj lutriji u firmi Maslacak_, Рапсоди, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Децембар 31, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2015 СЧАСТЛИВОГО НОВОГО ГОДА И СРЕЋНА НОВА ГОДИНА Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Драшко, ivanaika, Sanja Т. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 31, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2015 И теби Инона срећна нова година и да ти Бог подари радост у сваком погледу. Иоанна, Плутон, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука