Срђан Ранђеловић Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 @, Слажем се у потпуности Постоји тај сајт Фликр, где има доста познатих и јаких фотографа, па ми кажу да моје фотке више вреднују од када су видели са чиме сликам и схватили да из техничких разлога не могу да кадрирам увек по правилима, али да се увек снађем (некако). Добијао сам и поклоне и позиве да их посетим, како ове наше, тако и странце.Сада скупљам паре за бољи апарат (мада је сваки бољи од мог), па се надам да ћу бити у могућности да пренесем на фотографију баш оно што је у мојој глави.Сада ја нахвалих сам себе Ево, да не буду све овакве, једна другачија фотка: Maslacak_, Плутон, Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 @, Слажем се у потпуности Постоји тај сајт Фликр, где има доста познатих и јаких фотографа, па ми кажу да моје фотке више вреднују од када су видели са чиме сликам и схватили да из техничких разлога не могу да кадрирам увек по правилима, али да се увек снађем (некако). Добијао сам и поклоне и позиве да их посетим, како ове наше, тако и странце. Сада скупљам паре за бољи апарат (мада је сваки бољи од мог), па се надам да ћу бити у могућности да пренесем на фотографију баш оно што је у мојој глави. Сада ја нахвалих сам себе Ево, да не буду све овакве, једна другачија фотка: Ја имам неки canon не знам тачно који, крнтија стара на измаку али драга. Нејбоље фотографије сам пропустила да направим јер га не носим увек са собом.Претпостављам/можда лупам не разумем се у технику/да оно што због апарата изгубиш на ширини/оптика ока/ да ипак срцем сликано добијеш на дубини. Од срца ти желим да ти Бог даде да ускоро купиш добар апарат. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 @, Ја сваки пут када идем до центра, носим апарат Има она изрека (не знам ко је рекао): најбољи апарат је онај који држиш у рукама. Хвала пуно! Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 @, Хвала Мада, изгубим доста на квалитету приликом обраде, јер имам обичан дигитални апарат, који слика само у јпг формату. Koju marku aparata imaš? Ako je Canon, postoji program koji kada se instalira na aparat omogućava mnoge naprednije funkcije koje imaju skuplji aparati, recimo tu je i slikanje u RAW formatu između ostalog. Ne znam da l' postoji slična fora za druge marke. Ja imam stari Canon i instalirao sam programčić, zasad radi kako treba. Jeste da je malo smorno dok ukapiraš kako, šta i gde, al' isplati se... Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 @@GeniusAtWork, Имам Никон, а нисам покушавао да нађем надоградњу, јер свакако апарат сам отвара/затвара бленду колико он мисли да треба, фокусна тачка је само у центру, немам ручно подешавање брзине затварача и слично Једино што има зум до неких 105 милиметра Једина добра страна је што је мали, па га држим у џепу и што има уграђен ВР Планирам да узмем Сони а6000. Нашао сам га повољније, а одличан је апарат. Има рав, много фокусних тачака, одличан исо, могу све и свашта са њим, мирорлес је, ма буквално савршен за моје потребе А исто тако могу у џеп да га ставим Наравно, 80% ствари које има, мени неће уопште требати, али не планирам да мењам апарат дуго, дуго, па бих само објективе куповао ако ми затреба, а могу сви објективи, само да узмем адаптер. Сада бих ја могао сатима да куцам о њему, али има све на тјубу GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Ayla , Снежана, Плутон and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Плутон, Sanja Т., Juanito and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Jeleosvecenje Рапсоди, Срђан Ранђеловић and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Mesec... ...ili nije!? Maslacak_, Juanito, ivanaika and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 UlicaStreet#street ivanaika, keka, Драшко and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Божић у мојој кући (моја парохија слави на новом календару). Само нажалост никад нисам имала бадњака, у Пољској то је немогуће. keka, Agaton Vuzman, Фидер and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 UlicaStreet#street Рапсоди and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 Maglovito jutroFoggy morning#magla #fog #foggy Срђан Ранђеловић, Рапсоди, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 Maglovito jutroFoggy morning#magla #foggy #fog Juanito, Срђан Ранђеловић, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 Још једна Божићна од мене (у мојој соби) Срђан Ранђеловић, Рапсоди and Фидер је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука