Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Rapso, jel to kod Nove Varosi? Poznato mi :)

Код моје баке Златар планина /близу неких 20,30 км/ :mahmah:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

IMG_3756_zpswurloq08.jpg

:mahmah:     :D

Имам милион фотоса малих мњау,мњау   :D  :mahmah:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Имам милион фотоса малих мњау,мњау   :D  :mahmah:

U, ja bi mogo podforum novi da otvorim! Između moje i susednih zgrada je veliko dvorište sa garažama gde jedna žena već deset godina - i više - hrani gomilu mačaka. I onda samo izađem na terasu i slikam, stalno imam modele   :ani_biggrin:   Kakve sam samo face uhvatiooo   :ani_biggrin:

Ovo je grumpy, uvek je pun elana i životne radosti!

IMG_3669_zpsmpiwnykh.jpg

Neki tvrde da ovako izgleda kada je hepi, veseo i razdragan:

IMG_3358_zpsftizanez.jpg

:ani_biggrin:  :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

stalno imam modele     Kakve sam samo face uhvatiooo  

:smeh1:  :smeh1:  :smeh1:  

Подели на овим сајтовима

Место где морате попити пиће ако дођете у Вршац. Поглед из клуба есктремних спортова Изазов.

bhzm0l.jpg

Подели на овим сајтовима

920753_912280195520626_61186828811093996

:naklon:  Не могу а да не приметим, фотографије су ти ..............немам речи/израз бола/ да кажам колико су добре.

И успут испод аватара максима / Земља живих/Гледај на ђубре као што гледаш на воће............../најбољи текст испод аватара/ :skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

@,

Хвала :) Мада, изгубим доста на квалитету приликом обраде, јер имам обичан дигитални апарат, који слика само у јпг формату.

Подели на овим сајтовима

@,

Хвала :) Мада, изгубим доста на квалитету приликом обраде, јер имам обичан дигитални апарат, који слика само у јпг формату.

Бој не бије свијетло оружје већ бој бије срце у јунака/ :)  Неке фотографије се праве оком и форма може да им буде савршена али да немају душу  / најбоље су када се раде срцем и болом/ форма не мора да буде идеална/осети се то/

Ја фотографије више чулом осета вреднујем него чулом вида.

То ти је као са уметношћу /врхунска спој форме и садржаја/, до ње она са садржајем без неке форме  па тек онда она са врхунском формом са мало, осредње или нимало садржаја/и многи нажалост ову последњу варијанту доста вреднују/ Али то је само моје размишљање. Ух....... одох превише у филозофију :)  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...