Рапсоди Написано Децембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2015 GeniusAtWork and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2015 maaaaca, vrebala goluba Рапсоди, Juanito, GeniusAtWork and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Слава Господу Написано Децембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2015 Магла... Срђан Ранђеловић, Иван ♪♫, Juanito and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2015 Срђан Ранђеловић, Снежана, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2015 Данче*, Драшко, feeble and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2015 #Crkva_Svete_Trojice #Zemun Плутон, Снежана, Рапсоди and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Сликано са безбедне дистанце Иначе, кад год погледам слику, очи и лице ми се све чине ко да су људски... Срђан Ранђеловић, Juanito, Снежана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 Плутон, GeniusAtWork and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 Плутон, GeniusAtWork, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 Ovo mi je jedan od najtezih trenutaka u zivotu ali i trenutak u kom ostaje samo nada... A priroda se pobrinula da se tako i osetim, da ne izgubim nadu... Telefonom slikano pre godinu i nesto.. -Владимир-, Драшко, Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 A priroda se pobrinula da se tako i osetim, da ne izgubim nadu... то никако увек има надетако је и Арагорн рекао у једном од филмова господара прстена Срђан Ранђеловић, Плутон and Јелена011 је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2015 Jelka u Skadarliji#jelka #skadarlija #christmastree#christmasdecorations Срђан Ранђеловић, Драшко, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Lice legende IFace of legend#face #street #bw #rocknroll #ekv Juanito, Срђан Ранђеловић and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Lice legende IIFace of legend II#face #street #bw #rocknroll #ekv Juanito, Срђан Ранђеловић and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/12390873_1658386377750520_1602245587850371687_n.jpg?oh=4b474694f41e5559251374743f1a4308&oe=56D3FB09 Драшко, Фидер, Снежана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука