Danijela Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 #tzar #car #nikolajromanov #belgrade Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 veceras sam prvi put bila u kripti hrama sv Save.....na predavanju o.Rafaila.....pa sam htela par slicica da podelim sa vama, koji niste bili.... unapred se izvinjavam na losoj rezoluciji.... Драшко, Neša_, Иван ♪♫ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Poklon od drage prijateljice iz Bogorodičine kuće u Efesu Sanja Т., Neša_, Снежана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Lepotica i goluboviBeauty and pigeons#beauty #park Плутон је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Рано јутро пола девет..Земунски Парк. Иван ♪♫, JESSY, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Zalazak sunca u graduCity sunset#city #sunset #belgrade GeniusAtWork, Плутон, коЖељ њацИ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 31, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2015 Плутон, Снежана, коЖељ њацИ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2015 jutros ,na Centralnom groblju, ispred crkvea sv Jovana krstitelja, sveta arhijerejska liturgija povodom donosenja delova rize sv Petke iz Jašija.... Данче*, Драшко, Neša_ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Плутон, ivanaika, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 @, Копирај линк од слике (оно што се завршава са .jpg), кликни на зелени прозор у средини опција које имаш код писања порука (Image) и ту га налепи, и онда ће слика одмах да се види у поруци. Овако: Sanja Т., Goku, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 @, Копирај линк од слике (оно што се завршава са .jpg), кликни на зелени прозор у средини опција које имаш код писања порука (Image) и ту га налепи, и онда ће слика одмах да се види у поруци. Овако: divan, si kolega mi pokayuje i nesto petljamo probacu GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 #plazma Драшко, Рапсоди and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 #graffiticat Neša_, Плутон, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 #serbian #flag Neša_ је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 sorry Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука