Рапсоди Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Иван ♪♫, GeniusAtWork, Плутон and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Плутон, Kaludjerovic Sreten, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Човек Жоја, GeniusAtWork, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 #kajmakcalan #firstworldwar #serbiangenerals Плутон, Драшко, Neša_ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Goku, GeniusAtWork, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Иван ♪♫, Плутон, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Човек Жоја, Драшко, Лапис Лазули and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Јесен, јесен, е па шта је... Sanja Т., Kaludjerovic Sreten, Иван ♪♫ and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Vlado, ove jesenje su ti bas, bas lepe. I mnogo si napredovao. Sanja Т. and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Vlado, ove jesenje su ti bas, bas lepe. I mnogo si napredovao. О, фала, фалааа Ево још пар комада за све који воле јесење боје: Плутон, Maslacak_, Човек Жоја and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Lepo. Meni svo lisce pobeglo dok sam se nakanila da ga slikam Иван ♪♫, Neša_ and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Neša_, GeniusAtWork, ivanaika and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Плутон, Снежана, Човек Жоја and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Иван ♪♫, Плутон, Човек Жоја and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Снежана, Данче*, Sanja Т. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука