Danijela Написано Октобар 12, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2015 #reflection #russianorthodoxchurch Човек Жоја, Иоанна, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 12, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2015 #russianorthodoxchurch Иоанна, Човек Жоја, Suncokret54 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 12, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2015 #georgianwine #corn #polishsausage #food Драшко, Иван ♪♫, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 12, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2015 Ovo je neko mnogo dobro iz Gruzije. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 13, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2015 Nisam mu gledala u zube, slistila sam ga Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 13, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2015 Где је ово? Утрехт, Холандија. http://www.domkerk.nl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 14, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2015 #pitabreak #belgrade Prave mnogo fine pite Драшко, Човек Жоја and Juanito је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 14, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2015 #chandelier #romantic Juanito, Срђан Ранђеловић, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 14, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2015 Prave mnogo fine pite Je li ovakve ili one nase motane? Pretpostavih zbog fenseraja da su ove kao americke pite. Kaludjerovic Sreten and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 14, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2015 nase, motane al mini feeble је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Октобар 14, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2015 Снежана, GeniusAtWork, Иван ♪♫ and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 16, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 ivanaika, Juanito, Kaludjerovic Sreten and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 18, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2015 #autumnbreakfast #orangejuice Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 18, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2015 Pojte Bogu nasemu pojte... #treciglas #apostol#svnektarijeeginski #pravoslavlje #orthodox Pevnica moje parohijske crkve. Sanja Т. and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 18, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2015 #redrose Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука