Deja Vu Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Napad svemirske macke s laserski zraci: Ленка*, Иоанна, Данче* and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Данче*, Биљана, Плутон and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Август 20, 2015 Пријави Подели Написано Август 20, 2015 Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Плутон, Sanja Т., Maslacak_ and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 20, 2015 Пријави Подели Написано Август 20, 2015 Плутон, Deja Vu, nana and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 21, 2015 Пријави Подели Написано Август 21, 2015 Upadne tako jedna ptičica kroz prozor u kupatilo... Posle uspešno izvedene operacije hvatanja, ptičica je odneta na terasu nakon čega je odlepršala... Данче*, Sanja Т., Ненад Р. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 22, 2015 Пријави Подели Написано Август 22, 2015 Данче*, Juanito, Иоанна and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Август 25, 2015 Пријави Подели Написано Август 25, 2015 Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Данче*, Juanito, Ненад Р. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Август 27, 2015 Пријави Подели Написано Август 27, 2015 http://www.dodaj.rs/f/1U/124/1dSAmrNi/manastir-1.jpg http://www.dodaj.rs/f/3y/Zl/HWEkXi5/manastir-2.jpg http://www.dodaj.rs/f/3S/9m/1nLKqYEc/manastir-3.jpg Јанко је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 28, 2015 Пријави Подели Написано Август 28, 2015 Од пре десетак дана, па закључно са данашњим. На путу ка лијепој њиховој... Успутна станица Нирнберг. Крајња станица Холандија. Типично насеље. Табле са именима улица садрже информацију о личности по којој је улица добила име. На путу до новог радног места, наравно бициклом. Прво што сам угледао по изласку из лифта на петом спрату. Зграда је унутра врло пријатна, у жућасто-наранџастим нијансама, зависно од спрата. Чиста и сређена, све како Бог заповеда. А споља је сива и иста ко оне комунистичке кутије на Новом Београду и широм Источне Европе. Новије зграде у кампусу су лепше и у модерним стиловима. Види се горе на слици путоказ ка кафеџијском ћошету. Ту је, поред кухиње, аутомат за кафу (веома добру), а прво што су ми дали је кључ од канцеларије и картица за практично бесконачно конзумирање кафе. На фору ”требаће ти”. И коначно, поглед из канцеларије. У даљини се виде овчице на ливади. Не знам из које су оне приче, вероватно припадају ветеринарском факултету. Кад ветар има одговарујући правац, осете се мало и они карактеристични мириси, као на селу. Ово усликах јутрос по изласку из стана. Изгледа да је и код њих петак пијачни дан. Све у свему, први утисци су ми више него позитивни. Холаднија је пријатна, уређена, али истовремено и скроз откачена земља, у односу на остале у којима сам био и живео. Једино што је време мало... хм, чудно. Али што би рекла Српска Мајка, жив се човек на све навикне. GeniusAtWork, Снежана, Deja Vu and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 28, 2015 Пријави Подели Написано Август 28, 2015 Čestitam Juan Juanito је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Август 30, 2015 Пријави Подели Написано Август 30, 2015 Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Лапис Лазули, Juanito, GeniusAtWork and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2015 Пријави Подели Написано Август 31, 2015 Odrastoh u ovim brdima i sumama. Juanito, ivanaika, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2015 Пријави Подели Написано Август 31, 2015 Juanito, Плутон and Јанко је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2015 Пријави Подели Написано Август 31, 2015 Sanja Т., Плутон and Јанко је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2015 Пријави Подели Написано Август 31, 2015 Плутон and Juanito је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука