Снежана Написано Август 8, 2015 Пријави Подели Написано Август 8, 2015 Maslacak_, Иоанна, Juanito and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Август 9, 2015 Пријави Подели Написано Август 9, 2015 река градац,ваљево Јанко, feeble, Давор73 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Август 9, 2015 Пријави Подели Написано Август 9, 2015 Јанко, Maslacak_, Sanja Т. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 10, 2015 Пријави Подели Написано Август 10, 2015 by Juanita Снежана, Биљана, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 10, 2015 Пријави Подели Написано Август 10, 2015 Иоанна, Снежана, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Август 10, 2015 Пријави Подели Написано Август 10, 2015 Ненад Р., Sanja Т., Драшко and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 10, 2015 Пријави Подели Написано Август 10, 2015 Плутон, Данче*, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 10, 2015 Пријави Подели Написано Август 10, 2015 Juanito, Снежана, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 10, 2015 Пријави Подели Написано Август 10, 2015 Споменик на Чегру, где је се 1809. одиграла битка између српске и турске војске током Првог српског устанка. Од глава погинулих Срба после је саграђена Ћеле Кула. Унутрашњост и степениште ка врху: Поглед са врха: Топови из доба Церске битке: (у ладовини лежи помоћник кустоса, прати сваког посетиоца где год да крене ) Поглед низ топовску цев! Биљана, Јанко, Juanito and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 10, 2015 Пријави Подели Написано Август 10, 2015 Плутон, Sanja Т., Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 10, 2015 Пријави Подели Написано Август 10, 2015 RYLAH, Плутон, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 10, 2015 Пријави Подели Написано Август 10, 2015 Данче*, Плутон, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 11, 2015 Пријави Подели Написано Август 11, 2015 Плутон, Sanja Т. and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 11, 2015 Пријави Подели Написано Август 11, 2015 Иоанна, GeniusAtWork, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Август 11, 2015 Пријави Подели Написано Август 11, 2015 Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Juanito, Maslacak_, Давор73 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука