Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

IMG_0247.jpg

Тресије, задужбина благочастивога краља Стефана Сремскога, званога Драгутина, а у монаштву Теоктиста монаха. 

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

16787218373_31ce085d66_h.jpg

Фотографија усликана на Велики петак. Није коришћен никакав филтер, и shutter speed је на 1/1250 :)

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Bajs.jpg

У нас само еколошки: велосипед међ' сенама.

(Додуше, ово је фотографија ноћи. :)))) 

Подели на овим сајтовима

Prolaznici. Koristio je dužu ekspoziciju.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Ти за све имаш природно објашњење. :D

Tragam za njima :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...