Рада.. Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 Плутон, Николa, Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 Danas Šišatovac Данче*, Nebojš.a, verum est in beer and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 Danas, Petkovica ИгорМ, ivanaika, Иоанна and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 Zalazak sunca Рада.., Плутон, Снежана and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 Maslacak_, Sanja Т., Иоанна and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 Ово ти је најбоља фотка до сада. Плутон, Grizzly Adams and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 @@Juan, Хвала! Овде сам нешто испробавао Мада, ограничен сам доста због могућносто телефона, али... Даће Бог здравља, па ће да падне неки апарат ускоро Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 @@Juan, Хвала! Овде сам нешто испробавао Мада, ограничен сам доста због могућносто телефона, али... Даће Бог здравља, па ће да падне неки апарат ускоро Ма нисам ни мислио на техничку страну, мада ми се и обрада некако свиђа, него на причу. ”Србија у малом”. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 @@Juan, Да, ово је баш Србија То је док сам чекао у амбуланти рецепте за бакине лекове Ево, ако будеш имао времена и воље, овде су све моје слике. Од почетка, оне које сам ускрнавио до ових новијих, када сам се "извештио" https://www.flickr.com/photos/127325764@N02/ Maslacak_, ИгорМ and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Пример кафкијанске атмосфере. Juanito, GeniusAtWork, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Срђан Ранђеловић, Иоанна, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Занемарите облаке, њихову обраду тек треба да изучим Maslacak_, Sanja Т., Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Занемарите облаке, њихову обраду тек треба да изучим Срђане, да могу дала бих ти 100 амина за фотографије (немој да мењаш фото-апарат) Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 @@Снежана, Хвала! Ја се баш надам да ћу променити апарат, тј. да ћу га купити, јер сликам телефоном Снежана је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 @@Снежана, Хвала! Ја се баш надам да ћу променити апарат, тј. да ћу га купити, јер сликам телефоном Ценим да лепота ових фотографија не извире из квалитета фото-апарата (телефона), него из твога ока. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука