Juanito Написано Фебруар 12, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2015 Иначе, мислим да би кадар био мало бољи да се одмакао пар корака назад и у десно. Погледај ове дијагоналне линије на плочнику. Оне воде поглед од доњег десног угла, па негде тамо до горње леве трећине. Али у тој трећини нема ничега да фиксира поглед, те се очи помсло губе. Има зграда, али она је у другом плану, уместо да буде споменик, који је у првом. Померањем споменика би још додатно избегао некако чудно заклањање ове десне зграде и дао би му више простора да гледа у даљину. Овако како је сад делује помало тесно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 12, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2015 То је сликано пред Нову годину, па су били мало украшени Добро је, учини ми се да су разбијени. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 12, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2015 Добро је, учини ми се да су разбијени. Изгледају тако Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 14, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2015 GeniusAtWork, Снежана, Данче* and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 14, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2015 Sanja Т., Nebojš.a, Драшко and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 15, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2015 Karijatide... ...i jedno magarence pride Човек Жоја, Рада.., Ненад Р. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 15, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2015 Иначе, мислим да би кадар био мало бољи да се одмакао пар корака назад и у десно. Погледај ове дијагоналне линије на плочнику. Оне воде поглед од доњег десног угла, па негде тамо до горње леве трећине. Али у тој трећини нема ничега да фиксира поглед, те се очи помсло губе. Има зграда, али она је у другом плану, уместо да буде споменик, који је у првом. Померањем споменика би још додатно избегао некако чудно заклањање ове десне зграде и дао би му више простора да гледа у даљину. Овако како је сад делује помало тесно. Извини, нисам уопште видео овај део. Знам да би било боље, али већ има милион таквих, са савршеним углом, слика Ја покушавам да будем бар у нечему другачији од осталих, а не само по томе што сликам телефоном Данас ме је стартовао неки момак на улици, препознао ме са фликра, мада тамо имам само профилну моју и још једну и каже да је одушевљен мојим сликама и да није имао појма да сликам телефоном, мада, по мени, баш се види разлика Juanito је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Sanja Т., GeniusAtWork, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Рада.., GeniusAtWork, Срђан Ранђеловић and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Млађони, Драшко, Плутон and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Човек Жоја, Пг, Млађони and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Ne moras biti dobar fotograf kada imas dobre modele... GeniusAtWork, Данче*, Рада.. and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 "In hoc signo vinces" sa preživelih par slova.... Čardak ni na nebu... Sunčam se i čekam gazdu iz šopinga... Снежана, Срђан Ранђеловић, -Владимир- and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 Млађони, Рада.., Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 @@Млађони, где ти је остатак, овде само 6, имаш "несталих"? ispod njih nisu uspeli da se izguraju da se popnu Рада.. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука