Рада. Написано Септембар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 Све сликам телефоном, па мало дорадим (као што се види) Onaj čikica što se šeta na prvoj slici prelepo izgleda fotkica, sviđa mi se način fokusiranja i uopšte meni kao amateru ne deluje da je sa mobilnog. Ако Бог да, волео бих да купим профи апарат Ne treba ti profi aparat i sa nekim nikonom od 20mpx i solidnim optičkim zumom bi pravio prelepe fotografije kad imaš oko i smisao za detalje Лидија Миленковић and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 @@Рада., Чикица је случајно испао тако. Мало сам у пикаси чачкао и ишао сам на селективни фокус да би он дошао до изражаја Одговарао би ми било који мало јачи апарат, јер имам неки аматерски од 10мп, али га и не користим када ми боље испадну слике са телефоном када сликам Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 @@Рада., Чикица је случајно испао тако. Мало сам у пикаси чачкао и ишао сам на селективни фокус да би он дошао до изражаја Одговарао би ми било који мало јачи апарат, јер имам неки аматерски од 10мп, али га и не користим када ми боље испадну слике са телефоном када сликам Probao update firmware fotoaparata ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 @@Рада., Нисам. Не знам ни шта је то Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 Odeš na sajt proizvođača pa skineš ažuriranje softvera za tvoj model. Uoči se razlika u kvalitetu fotografije Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 @@Рада., Пробаћу чим ми комшија врати батерије Пг је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 Ах тај шумадиски чај у традиционалној чаши . Срђан Ранђеловић, Иван Ивковић, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 Срки, једна сугесија за тебе. Ако заиста волиш фотографију, а изгледа да је тако, заобиђи све те велике ултразум моделе. За само неких стотињак евра више (= два месеца пијеш један еспресо мање дневно) можеш да купиш DSLR са кит објективом који ће ти дати далеко веће креативне могућности и много квалитетније фотке, а оставља и простор за надоградњу ако касније желиш и имаш потребу и могућност. Колико видим, тебе више привлаче шири и нормални кадрови, тако да је упитно да ли ти уопште треба зум за почетак. Зум је за спорт, животиње, нарочито у дивљини, аеромитинге, комшинице и слично. Ако ти затреба за нешто од тога, касније увек можеш да га докупиш. Млађони, Богдан_, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 @@Juan, Мени је највећи проблем мала плата. Са овом платом, ја не могу ништа да уштедим. Ја никада у животу нисам размишљао шта да сликам, само ми тако падне на памет да усликам нешто, па мало размислим како би било најбоље и онда мало дорадим у пикаси. Имам на компу и фотошоп, али не радим ја ништа озбиљно. Видео сам да има неких добрих апарата већ од 300 евра. Бивша вереница исто воли фотографисање, па смо гледали по нету, али за сада је све то мени пуно пара. Добро, јуче сам могао да зарадим добре паре, само да ми је нешто јављено 5 минута раније, али ће ваљда ускоро бити нешто да могу да зарадим. Мада, и да зарадим, увек имам нешто око куће да морам да улажем Богдан_ and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 @@Juan, Мени је највећи проблем мала плата. Са овом платом, ја не могу ништа да уштедим. Ја никада у животу нисам размишљао шта да сликам, само ми тако падне на памет да усликам нешто, па мало размислим како би било најбоље и онда мало дорадим у пикаси. Имам на компу и фотошоп, али не радим ја ништа озбиљно. Видео сам да има неких добрих апарата већ од 300 евра. Бивша вереница исто воли фотографисање, па смо гледали по нету, али за сада је све то мени пуно пара. Добро, јуче сам могао да зарадим добре паре, само да ми је нешто јављено 5 минута раније, али ће ваљда ускоро бити нешто да могу да зарадим. Мада, и да зарадим, увек имам нешто око куће да морам да улажем Желим ти од срца да успеш и зарадиш и за апарат и за све остало. Само сам хтео да кажем да, ако и кад скупиш паре, не купујеш те ”добре апарате” од 300, него скупиш још мало, па купиш најјефтинији DSLR од 400. Он је за 25% скупљи, а десет пута бољи. 300 евра се не исплати за апарате на горњој граници аматерских. Боље је сачекати још пар месеци или годину и купити DSLR. После си миран минимум 10 година (а можда и више), уз повремено одржавање и сервисе. А од фотографије би можда могао мало нешто и да зарадиш са стране, никад се не зна. Рада., Срђан Ранђеловић, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 @@Juan, Хвала пуно! И хвала на савету! Ако Бог да, па успем све да средим и да скупим паре, био бих веома срећан Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 Последња од данас. Богдан_, Данче*, Vesna Milovic and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 Иван Ивковић, Лидија Миленковић, Млађони and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 Данче*, Рада., Срђан Ранђеловић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 Deki992, nana, Рада. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука