Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Taj deo vazdusnog prostora je od 8. jula i zvanicno zatvoren za saobracaj. Otkud tamo uopste putnicki avion?

Inace, oni lete na visinama od oko 10-11 km, mali sistemi strela-10, koje imaju ovi iz narodne armije (koliko znam - nemaju nista od velikih sistema), ne mogu da dejstvuju na tim visinama, sto nas - sa prethodnim pitanjem - vodi samo jednom mogucem zakljucku...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Taj deo vazdusnog prostora je od 8. jula i zvanicno zatvoren za saobracaj. Otkud tamo uopste putnicki avion?

Inace, oni lete na visinama od oko 10-11 km, mali sistemi strela-10, koje imaju ovi iz narodne armije (koliko znam - nemaju nista od velikih sistema), ne mogu da dejstvuju na tim visinama, sto nas - sa prethodnim pitanjem - vodi samo jednom mogucem zakljucku...

Ко нас пита за закључак. Новоруси су криви, а онда наравно и Русија... сви докази јасно и искључиво говоре у том правцу. Нема других доказа. Руси су криви и тачка... А то што само хунта има средства да обара авионе на великим висинама није од никакве важности... и не сматра се доказом. Знало се ко је крив још док је авион полетао...

Подели на овим сајтовима

Ко нас пита за закључак. Новоруси су криви, а онда наравно и Русија... сви докази јасно и искључиво говоре у том правцу. Нема других доказа. Руси су криви и тачка... А то што само хунта има средства да обара авионе на великим висинама није од никакве важности... и не сматра се доказом. Знало се ко је крив још док је авион полетао...

Ma kapiram ja to, ali mislim da nema sanse da im prodje ovako nesto blesavo providno. A Bog da prosti sve nastradale...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Na sajtu Planefinder.net (jedan od tzv. live flight tracker-a, sajtova za uzivo pracenje civilnih letova sirom sveta) upravo sam ispratio jedan engleski avion koji ide iz Londona za Delhi (ovaj obelezen crvenom linijom). Lepo se vidi da je istocni deo zemlje (onaj koji kontrolisu ovi iz narodne armije) prazan, bez letova, a da ovaj Boing na slici (kao i ovaj oboren) ide preko teritorije koju kontrolisu vladini.

Slika je cisto da stvar bude jasnija ljudima koji ovde citaju vesti...

(izvor - planefinder.net)

8z1fa0.jpg

Подели на овим сајтовима

Путник, пре полетања поставио на свом фејсбук налогу слику авиона и написао Ако нестане овако је изгледао (алудирајући на исти модел авиона што је нестао пре пар месеци):

Mocht hij verdwijnen , zo ziet hij d'r uit .

10409688_465419050262262_114194042050554

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/p526x296/10409688_465419050262262_114194042050554154_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Kojim???

Подели на овим сајтовима

Kojim???

Da je oboren buk-m raketama koje ima Ukrajinska armija, da bi - naravno - okrivili ove iz narodne armije i Ruse...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...