Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Janukovič ne razumije da je skinut, svrgnut, jedina stvar na čemu je on ostao je na potjernici,

to je sad jedini državni dokument na kojem on figuruje, on je izgleda u svom paralelnom svijetu,

otrežnjenje će biti vrlo okrutno, on je svoju pesmu labudovu otpevao, bolje da se gleda izgubit.

http://www.ukrconsulate.com/pag/main.html

Ovo se moze znati tek na kraju a kraj kada cemo videti i gde vreme ce pokazati .-..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

11:40  Председник Јанукович се обратио народу и затражио од руских власти да му се осигура безбедност - Виктор Јанукович је рекао да сматра да je он и даље легитимни председник земље.

"Ја, Виктор Јанукович, сматрам себе као легитимног шефа украјинске државе. Изабран на основу слободне воље грађана Украјине не могу бити равнодушан према трагичним догађајима у мојој домовини. На улицама многих градова наше земље влада необуздани екстремизам. Мени и мојим сарадницима се упућују претње. Морао сам да затражим од руских власти да осигурају моју личну безбедност од поступака екстремиста. Нажалост, све што се сада дешава у Врховној ради, нема легитимни карактер. Одлуке се доносе у парламенту у одсуству многих посланика партије. Посланици који су остали у Ради се плаше за своју безбедност, а неки су били изложени физичком насиљу и приморани су да напусте територију Украјине."

Dorbo bre Nedeljko, pa kako mozes da izigravas predsednika u egzilu?

Imali smo i mi Srbi (Jusgosloveni) vlade po egzilu, ali to ziv covek u domovini vise i ne registruje.

Zasto je pobegao iz drzave gde je, jel, predsednik?

Подели на овим сајтовима

Pa kako bre moze da bude neko zvanicno preCednik a da se krije po Moskvi :D

Pa kakve veze ima `de se krije, sto, ti bi cekala da te smaknu fasisti da si na njegovom mestu? Pa znam da ne bi...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

I jos nesto da pitam.

Znam da ovde vlada teska Rusofilija (to je za nas Srbe nekako neki fetish), ali ipak je Ukrajina zemlja, drzava ljudi

koji su Ukrajinci i zasto mi stitimo (verbalno ovde) jednu lopinu a samo zato sto je momentalno Rusi podrzavaju.

Ako kazemo da je Istocna Ukrajina i Krim Rusija, onda moramo da se slozimo da je Kosovo albansko.

Подели на овим сајтовима

Nego, nadjoh zanimljiv komentar na jednoj od vesti:

"U ponedeljak je Kina tuzila Ukrajinu sudu u Londonu i trazi odstetu od preko 3 milijarde dolara zbog neispunjena ugovora od strane Ukrajine oko isporuke zita. Naime Kina je avansno uplatila novac, Ukrajina je isporucila samo delic zita, a ostatak, finansiran kineskim novcem, je isporucila Svajcarskoj, Saudijskoj Arabiji i sirijskim teroristima koji se bore protiv regularne vlade. To je stav Kine. Takodje, Kina kao najveci investitor u MMF je odlucila da nece dozvoliti da MMF da kredite Ukrajini. Do sada jedino amerika razmatra da Ukrajini dodeli 1 milijardu dolara. Dakle, Kina ima stav i to veoma odlucan."

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=817212#rating

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Pa kakve veze ima `de se krije, sto, ti bi cekala da te smaknu fasisti da si na njegovom mestu? Pa znam da ne bi...

Zene su mnogo hrabrije, ali i iskrenije i postenije od ovih zamlata tipa Janukovitch.

Naravno da ne bih brisala iz zemlje i lupetala iz Moskve da sam ja predsednik u bekstvu :D

Подели на овим сајтовима

Pa kako bre moze da bude neko zvanicno preCednik a da se krije po Moskvi :D

Isto to su se pitali Tito i partija za Karadjordjevice ... kako neko moze biti kralj a kriti se po Londonu ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Zene su mnogo hrabrije, ali i iskrenije i postenije od ovih zamlata tipa Janukovitch.

Naravno da ne bih brisala iz zemlje i lupetala iz Moskve da sam ja predsednik u bekstvu :D

Svaka ti cast! Kad resis da se kandidujes negde za precednika, odma` glasam za tebe...

Подели на овим сајтовима

Znam da ovde vlada teska Rusofilija

U teskoj si zabludi. Ovde, `fala Bogu, uglavnom vlada pravdofilija...

Подели на овим сајтовима

Ahahaha!, vid`la zaba da se potkiv`u konji... grin.gif

Kličko upozorava Putina

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Ovo se moze znati tek na kraju a kraj kada cemo videti i gde vreme ce pokazati .-..

No, pogledaj, kraj će zavist od toga na čemu će se dohodnut ili ne dohotnut Rusi s Ukrajincima, no, za njega je partija već završila i tako i ovako a bez ikakvog obzira na to kakav će biti kraj i koliko je on još u nedoglednu. Jedina stvar koja je ovdje je zaista izvjesna i neupitna je Janukovičev otkaz. Jedino se nadat tome ako Rusijea pritvrdi i bude odlučna ne predat ga nikome može imat maksimalno sreće ako ga prestanu krivično gonit u zamjenu za nešto što će im se više isplatit a njega osude samo moralno uz nekakvu unapred pripremljenu  priču o nedostatku dokaza a Rusi se pobrinu da ostatak života provede kao totalni anonimus u nekakvoj ruskoj zabiti. Careve, imperatore, diktatore i kraljeve prema kojima je on nula su svrgavali a oni gubili sve, Napoleona deportovali na sv. Jelenu, Romanove eskortovali u Jekaterinburg pa još tamo i pomordovali sve a on će baš biti na tom bolje? Pa zar ne vidite da je Putin bijesan jer se i njemu ljulja sada tron, jedino što ga je sposobno s njega skinut i čega se i on sam boji najviše kao đavla je rat Rusije i Ukrajine, u slučaju da ne krene il ne ispadne tamo nešto kako treba ode glava i Putinu i Medvedevu i to od samih Rusa, jer vi uopšte kapirate šta se dešava? A desi li se to slobodno možete računat na kolaps svega, Evrope, svijeta, na anarhiju međukontinentalnih razmjera pa i na III svjetski rat!

Подели на овим сајтовима

Pojma nemam sta je to, ali nije ni vazno.

Prvda za Putina, Pravoslavlje, Rusku bracu :D

Vidi, ja sasvim ozbiljno mislim i kazem - a znam sigurno da to misle i kazu i najveca vecina ljudi ovde - pravda za sve ljude svih naroda i zemalja, pa i za njih, sto da ne. Nije valjda da ti, cedo demokratije, imas nesto protiv toga? Mislim, znam da nemas, nego samo `ocu da budem siguran...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...