зеленизуб Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Rafa, Драшко, Саша од Москве and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Gledaj me u oči kad ti pričam! Uozbilji se i preuzmi odgovornost. Жедни and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Можеш ти то. Можеш. Не бој се само веруј. Веруј човече! Веруј!!!!!!!! Markovic S., Draga Petrovic-Nina, NovoIme and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Hoću da vidim rezultat.Ti stalno nešto radiš,pišeš po forumu stvari koje nikoga u istinu ne zanimaju.Ne pomeraš se sa početne tačke.Zar ti nije korisnije da čitaš neku knjigu od Vladike Nikolaja ili Sveto pismo,sada kad si počela da veruješ u svaku napisanu reč, nego da postavljaš neke čudne slike ili da pišeš komentare koji u suštini ne nose nikakvu mudrost? Drago dete,gubiš vreme. Vreme je ptica koja te kiti šarenim perjem,no koja će doći da počupa svoje...Ah,kako će tada biti ružna nagota tvoja. Данче* and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Сместа искључи тај рачунар, и НА СПАВАЊЕ !!!!!! Arsenija, JESSY, Zero and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 I još nešto zar zaista želiš da uništiš svoje neurone neredovnim spavanjem? Moraš da se uravnotežiš.Ne moraš ti da spavaš mnogo,ali moraš da spavaš redovno i kvalitetno. Laku noć ti želim.I da se na vreme probudiš.Navij taj telefon i kad zazvoni ustani,prošetaj po sobi,otvori prozor,ugasi svetlo,ne može da gori bez prestanka,i ne vraćaj se u krevet,ako se slučajno vratiš znaj da nećeš skoro da ustaneš. Драшко and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 S tobom ne vredi pricati,al ce te vec zivot(Bog) nauciti pameti. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 ( поподне, било ког дана, било где, ћутим, седим, премотавам филм, мој живот и шта ћу са њим, сумирам и зумирам, сумирам и зумирам... )"Разметиљио си се разметљивко, то је све што могу да ти кажем, разметиљио си се разметљивко, то је све што могу да ти кажем".( и направим се да је све у реду, и направим се да је све у реду, и направим се да је све у реду... ) Саша од Москве, Жедни and Draga Petrovic-Nina је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Послушај себе понекад... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Vidi, to što si ti odgovorna, ne znači da su svi. To što se ti unosiš, draga moja u sve što radiš, od najobičnijeg kuvanja pa do shvatanja tuđih osećaja, to nije ničiji problem. Rekao ti je neko, da nisi ti kriva što si jaka ličnost? E, pa onda molim te ja.... Naobjašnjavala si se ti meni, drago biće, za pet života...Vreme je da prestaneš. Objašnjavaš, pojašnjavaj, trošiš, tršiš tu tako dragocenu energiju, pravi da ne primećuješ, pa našta to liči, pitam te ja? Shvataš ti već jednom, da se ljudi nenormalno ponašaju...da se ne javiš ljudima, rekli bi, vidi je, kada se javiš, opet ne valjaš...pa dobro šta Vi ljudi hoćete? Kako god da okreneš...sve to ravno nekim igrarijama. Kada ćeš da shvatiš, da tebe svaka budaletina može da uvredi? Samo zato jer si osećajna, jer u svakom čoveku vidiš najbolje a svaka ta budaletina, odnosno ne znam ni da li se ljudima zovu, ni izvini neće da kažu... Teraj ti lepo po svome, neka svako misli šta hoće. Vrediš ti puno, a sav taj hoštapleraj će da te navikne na ono šta sama nisi htela. Zato On i šalje takve ljude. Da te nauči da ceniš sebe, više. Da se ne lažemo, da je svom tom svetu, stalo do tebe, ne bi se tako ponašali. Što ne slušaš više tu intuiciju, kojom te je Bog darovao? Mlado biće, ne da ti je dosta....nego dosta - dosta. Jer...ako meni popuste kočnice... I što se ti koji moj đavo molim te ja potresaš za sve i svašta? Shvati, nema tebe nigde. Nemoj da uvrediš, nemoj da povrediš...pa da, Srdašce, samo ti imaš sve..i strpljenja, i volje, i nađeš rešenje....Izvini Bože, jesi ti zaboravio da ja trebam da idem kao ženskica kroz život? Dokle ću ja lepo da budem oslonac svima? A to kako su tebe vaspitali, retko su. Mnogo dobro ali za današnje vreme jako loše. Vidi se iz priloženog. Zato si tu gde jesi. Od sebe pobeći ne možeš, koliko god da ti je ova koža tesna... Dok se ne poklopi isto, ti ćeš plakati, padati, jesti sebe, mučiti i ne znam ti ja šta još...ne umeš da otupiš a ne umeš ni da gledaš mirno. Ne znam šta da ti kažem. Pa dokle izdržiš... Dexi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 ....strpljenje je vrlina...i nije ništa sve tako crno kao što se čini niti je sve sjajno kao što se čini...to samoj sebi stalno manje više ponavljam JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tenkista Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Смири се смири се,10.,9,8,7,6,3,2,1 БУУМММММММММММ Лапис Лазули and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 http://savepic.org/3666194.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 On 10. 1. 2014. at 10:48, Tenkista рече Смири се смири се,10.,9,8,7,6,3,2,1 БУУМММММММММММ не вреди, тенкиста остаје увек тенкиста.... Данче* and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tenkista Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Profesionalna deformacija JESSY је реаговао/ла на ово 1 http://savepic.org/3666194.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Више позитвних мисли. Nena Sneza and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука