Jump to content

Шта би сами себи поручили...?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Hoću da vidim rezultat.Ti stalno nešto radiš,pišeš po forumu stvari koje nikoga u istinu  ne zanimaju.Ne pomeraš se sa početne tačke.Zar ti nije korisnije da čitaš neku knjigu od Vladike Nikolaja ili Sveto pismo,sada kad si počela da veruješ u svaku napisanu reč, nego da postavljaš neke čudne slike ili da pišeš komentare koji u suštini ne nose nikakvu mudrost?

Drago dete,gubiš vreme.

Vreme je ptica koja te kiti šarenim perjem,no koja će doći da počupa svoje...Ah,kako će tada biti ružna nagota tvoja.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Сместа искључи тај рачунар, и НА СПАВАЊЕ !!!!!!

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

I još nešto zar zaista želiš da uništiš svoje neurone neredovnim spavanjem?

Moraš da se uravnotežiš.Ne moraš ti da spavaš mnogo,ali moraš da spavaš redovno i kvalitetno.

Laku noć ti želim.I da se na vreme probudiš.Navij taj telefon i kad zazvoni ustani,prošetaj po sobi,otvori prozor,ugasi svetlo,ne može da gori bez prestanka,i ne vraćaj se u krevet,ako se slučajno vratiš znaj da nećeš skoro da ustaneš.

:351780:

Подели на овим сајтовима

( поподне, било ког дана, било где, ћутим, седим, премотавам филм, мој живот и шта ћу са њим, сумирам и зумирам, сумирам и зумирам... )

"Разметиљио си се разметљивко, то је све што могу да ти кажем, разметиљио си се разметљивко, то је све што могу да ти кажем".

( и направим се да је све у реду, и направим се да је све у реду, и направим се да је све у реду... )

Подели на овим сајтовима

Vidi, to što si ti odgovorna, ne znači da su svi. To što se ti unosiš, draga moja u sve što radiš, od najobičnijeg kuvanja pa do shvatanja tuđih osećaja, to nije ničiji problem. Rekao ti je neko, da nisi ti kriva što si jaka ličnost? E, pa onda molim te ja.... Naobjašnjavala si se ti meni, drago biće, za pet života...Vreme je da prestaneš. Objašnjavaš, pojašnjavaj, trošiš, tršiš tu tako dragocenu energiju,  pravi da ne primećuješ, pa našta to liči, pitam te ja? Shvataš ti već jednom, da se ljudi nenormalno ponašaju...da se ne javiš ljudima, rekli bi, vidi je, kada se javiš, opet ne valjaš...pa dobro šta Vi ljudi hoćete? Kako god da okreneš...sve to ravno nekim igrarijama.

Kada ćeš da shvatiš, da tebe svaka budaletina može da uvredi? Samo zato jer si osećajna, jer u svakom čoveku vidiš najbolje a svaka ta budaletina, odnosno ne znam ni da li se ljudima zovu, ni izvini neće da kažu...

Teraj ti lepo po svome, neka svako misli šta hoće.

Vrediš ti puno, a sav taj hoštapleraj će da te navikne na ono šta sama nisi htela.

Zato On i šalje takve ljude. Da te nauči da ceniš sebe, više.

Da se ne lažemo, da je svom tom svetu, stalo do tebe, ne bi se tako ponašali.

Što ne slušaš više tu intuiciju, kojom te je Bog darovao?

Mlado biće, ne da ti je dosta....nego dosta  - dosta.

Jer...ako meni popuste kočnice...

I što se ti koji moj đavo molim te ja potresaš za sve i svašta? Shvati, nema tebe nigde. Nemoj da uvrediš, nemoj da povrediš...pa da, Srdašce, samo ti imaš sve..i strpljenja, i volje, i nađeš rešenje....Izvini Bože, jesi ti zaboravio da ja trebam da idem kao ženskica kroz život? Dokle ću ja lepo da budem oslonac svima?  A to kako su tebe vaspitali, retko su. Mnogo dobro ali za današnje vreme jako loše.

Vidi se iz priloženog. Zato si tu gde jesi.

Od sebe pobeći ne možeš, koliko god da ti je ova koža tesna...

Dok se ne poklopi isto, ti ćeš plakati, padati, jesti sebe, mučiti i ne znam ti ja šta još...ne umeš da otupiš a ne umeš ni da gledaš mirno.

Ne znam šta da ti kažem.

Pa dokle izdržiš...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

On 10. 1. 2014. at 10:48, Tenkista рече

Смири се смири се,10.,9,8,7,6,3,2,1 БУУМММММММММММ

не вреди, тенкиста остаје увек тенкиста.... joooj

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...