Драгана Милошевић Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 uspori malo, kud trcis k'o krava pred rudu. Oladi bre vec jednom. Muu, kravo. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 Ja sa tobom od danas više ne razgovaram. Ne razgovaram. I da znaš samo,vreme nikome ne oprašta.Pa što bi ti bila neki izuzetak. Vidiš da je vreme blizu.Vidiš. Vidim da vidiš. Zato ću te zamoliti da napustiš prostoriju,postala je pretesna za tebe i mene. Eh,Arsenije kad bi samo znala kako je meni sa tobom,ne bi bila toliko pokvarena i volela bi me više od sebe.Ali,ti,ti samo misliš na sebe i u tvom srcu nema mesta za mene.... Tvoja savest. P.s.Grickaću te do kraja života.Da se naučiš pameti. Neću da te uništim,ne brini se,kad se naučiš strahu Gospodnjem,možeš da mi se javiš,a do tada.......ja ću raditi svoj posao i neću upošte da pregovaram sa tobom,pali čoveče. nana, Панарет, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 Панарете, ако не преобразиш онако мушки и чудесно свој живот током предстојећег Великог поста-нећеш никада! Задњи воз! Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2014 ваљда ће пост да те мало доведе у ред.... надај се...само се ти надај... Драгана Милошевић and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 @@JESSY, Ти то мени? Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2014 On 1. 3. 2014. at 21:36, Панарет рече Ти то мени? Панарет and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 Pišem poruku i lepim je na frižider- Dana 3.3. 2014. počinje Veliki post. U drugom redu pišem sledeće Оче наш, који си на НебесимаДа се свети име ТвојеДа дође Царство ТвојеДа буде Воља ТвојаИ на земљи као што је на НебесимаХлеб наш насушни дај нам данасИ опрости нам дугове нашеКао што и ми опраштамо дужницима својимИ не уведи нас у искушењаНо избави нас од злогаЈер је Твоје Царство и Сила и СлаваСада и увек и у векове векова. Amin nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 On 1. 3. 2014. at 21:36, Панарет рече @@JESSY, Ти то мени? Не. Она то мени. Драгана Милошевић and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Март 4, 2014 Пријави Подели Написано Март 4, 2014 http://drdivaphd.files.wordpress.com/2012/07/il_fullxfull-302100337.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 Kaži, brale... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 On 1. 3. 2014. at 21:32, JESSY рече ваљда ће пост да те мало доведе у ред.... надај се...само се ти надај... Pre neki dan jedan moj brat u Hristu reče mi: "ja ne postim da bih se pričestio, nego se pričešćujem da bih postio." A ja ovako :229: Predpostavljam da je post poistovetio sa službom Bogu. A kako je to skrušeno rekao, ne samo da kaže, nego kroz raspravu me je doveo do tog zaključka, i još se ogradio, da ne bih pomislio nešto veliko o njemu. Šta reći, do JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 ponekad trebas da pustis rucnu kocnicu... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Krajnje vreme je da se uozbiljim :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Ignoriši kapiju, ignoriši, ignoriši... ...zatvoriće se sama......možda Лидија Миленковић and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gagi Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 ajde o'ladi malo. Smiri se. Imaj stpljenja prema tvojim bližnjima. To bih rekao sebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука