Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

maramusa.png

Ti Muramasa ko da nisi Srbin već Čeh. Ovo je savršena stilizacija do uobičajenog svakodnevnog češkog kolokvijalnog rječnika i načina komunikacije i mišljenja, hahahaha. Već sam to postavio sebi na status na FB a spremam se to prevest i na češki kako bi to ocijenili i moji češki prijatelji i prijateljice. Čech jak poleno, što bi se reklo, hahahaha. Ne bi me čudilo kad bi se otkrilo da imaš i neke češke pretke. Autentični češki brutalni način ili modus saopštavanja i opštenja, hahahaha.

Подели на овим сајтовима

Evo i dokaza, ne baš mnogo suptilna autoreflexia jedne češke divke, djevojke. Počinje to ovako.: 

Ja sam debela, glupa krava koja samo ždere!

Jsem tlustá, pitomá kráva, která jen žere!

http://pro-ana-natalinka.blog.cz/en/1203/sobota-10-brezna-2012

Oni se baš ne štede mnogo, ni sebe same a ni druge, tamo se stigneš svačeg naslušat, ahahahaha.

Подели на овим сајтовима

Inače pitom češki znači glup, tup, pritup, tupav. Možete sad zamislit kad su naši pitomci, učenici vojnih škola išli u Češku na neka sportska takmičenja i gostovanja pa nakon što su ih predstavili tako kao pitomce - glupake, tupavce kakvu je to buru oduševljenja i pobavljenih pogleda i cerenja izazivalo kod vojnika domaćina. Oni se ovdje inače nazivaju chovanci - odgojenici a ne pitomci. Hahahaha. A kaže se "pitom jak ovce" (glup, tup kao ovca) pa prva asocijacija koja Česima "naskoči" u glavi pri toj riječi je ova:

blacksheep4.jpg

Подели на овим сајтовима

SUNCETIPOLJUBIM BRUTALNO greengrin greengrin greengrin 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

О. Иван је преко Видовдан форума помињао сајт Свети Јаков који је касније еволуирао у Живе Речи Утехе, па сам свратио да видим и сећам се прве екипе модератора. Беше ту разних људи :)

Подели на овим сајтовима

često idem na stranicu "pravoslavni motivacioni posteri" na FB, i tamo sam često viđao nešto- pouke.org, pa reko aj da vidim šta je to, i onda sam napravio profil na forumu, ali nisam ništa smeo da pišem bar 3 meseca, mislio sam da ako bubnem neku glupost da će me izbaciti, i tako dalje...

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

to sam i kazo bre  4chsmu1   4chsmu1   4chsmu1  najbolja stranica i stranica koju ja najviše posećujem na fejsbuku

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...