Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

• Гости

Захваљујући Оцу и мом школском другу ИВАНУ  pravopop !

Позвао ме да дођем још од онда кад је био СВЕТИ ЈАКОВ али нисам имао нет. Пре око 2месеца напокон сам добио,тј. стигао АДСЕЛ и ово већ сам 15ак дана са вама!

И већ 408 порука!Свака Ти част,Мартирије! prstgore

за час се нагомилале поруке  gringrin
Подели на овим сајтовима

Позвао ме да дођем још од онда кад је био СВЕТИ ЈАКОВ али нисам имао нет. Пре око 2месеца напокон сам добио,тј. стигао АДСЕЛ и ово већ сам 15ак дана са вама!

Začas si nagomilao 10 000 poruka  ?

229229229

Подели на овим сајтовима

Захваљујући Оцу и мом школском другу ИВАНУ  prstgore !

И већ 408 порука!Свака Ти част,Мартирије! 4chsmu1

229229229

Пре 10 минута било је 408.Шта је ово?По дану 950??? pravopop

Подели на овим сајтовима

• Гости

за час се нагомилале поруке  :0104cheesy:

229229229

Пре 10 минута било је 408.Шта је ово?По дану 950??? :)

И ЈА СЕ ПИТАМ ОТКУД ТО ТОЛИКО , неко ми додао 10 000  89898989898989
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Захваљујући Оцу и мом школском другу ИВАНУ  :0104cheesy: !

Од када си дошао, видим да висиш бар 15 сати дневно.  :) Такве ја углавном "упрегнем у лаки јарам" да раде нешто паметно а не само да банзају по форуму. На пример, Ти би брате могао да одржиш неко предавањце на TeamSpeaku о веронауци. Шта мислиш?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Од када си дошао, видим да висиш бар 15 сати дневно.  4chsmu1 Такве ја углавном "упрегнем у лаки јарам" да раде нешто паметно а не само да банзају по форуму. На пример, Ти би брате могао да одржиш неко предавањце на TeamSpeaku о веронауци. Шта мислиш?

хехехехехе кад бих толико висио остао бих без очију  shok неизлогујем се и оставим упаљен комп., волео бих 15 сати - да могу , НЕКАКО СТЕ НИ ДРАГИ  :drugarstvo: .

Аааааа јој где ме нађе , чуј њега да одржим предавање  nasznak ?! А не Оче ти си икуснији и још Свештеник , ти имаш предност  0202_238  dada  dada

Подели на овим сајтовима

Захваљујући Оцу и мом школском другу ИВАНУ  dada !

И већ 408 порука!Свака Ти част,Мартирије! pravopop

за час се нагомилале поруке  :drugarstvo:

229229229

Пре 10 минута било је 408.Шта је ово?По дану 950??? nasznak

Можда си остављао укључен комп па ишо да плевиш башчу а неко у међувремену писао поруке ?

Подели на овим сајтовима

једино ако се докопао оног софтвера који ми користимо већи део времена на форуму....онај што пише поруке по методу случајног узорка у комбинацији са гугловим енџином

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Аааааа јој где ме нађе , чуј њега да одржим предавање  :drugarstvo: ?! А не Оче ти си икуснији и још Свештеник , ти имаш предност  0202_238  4chsmu1  pravopop

Пусти Ти мене, и онако сам досадио и себи и другима, једино што не искачем ко чупавац из кутије. Него благо мене, да спремиш једно лепо предавањце. Има све овако да Те бачамо  nasznak ( наравно после иде и ово  dada ) после предавања на TeamSpeaku.

Подели на овим сајтовима

једино ако се докопао оног софтвера који ми користимо већи део времена на форуму....онај што пише поруке по методу случајног узорка у комбинацији са гугловим енџином

То сам ја сад искључио , па мало реко нешто из своје главе да напишем, наравно користим вукајлију...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Аааааа јој где ме нађе , чуј њега да одржим предавање  :drugarstvo: ?! А не Оче ти си икуснији и још Свештеник , ти имаш предност  4chsmu1  dada  0202_238

Пусти Ти мене, и онако сам досадио и себи и другима, једино што не искачем ко чупавац из кутије. Него благо мене, да спремиш једно лепо предавањце. Има све овако да Те бачамо  nasznak ( наравно после иде и ово  dada ) после предавања на TeamSpeaku.

КА ДА ВИДУВАМ  pravopop  89898989898989
Подели на овим сајтовима

Аааааа јој где ме нађе , чуј њега да одржим предавање  nasznak ?! А не Оче ти си икуснији и још Свештеник , ти имаш предност  dada  shok  4chsmu1

Пусти Ти мене, и онако сам досадио и себи и другима, једино што не искачем ко чупавац из кутије. Него благо мене, да спремиш једно лепо предавањце. Има све овако да Те бачамо  dada ( наравно после иде и ово  pravopop ) после предавања на TeamSpeaku.

КА ДА ВИДУВАМ  0202_238  89898989898989

Како каже наш народ-дала баба динар да уђе у коло...  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Гости

за час се нагомилале поруке  bighugbighug

229229229

Пре 10 минута било је 408.Шта је ово?По дану 950??? 0409_feel

Можда си остављао укључен комп па ишо да плевиш башчу а неко у међувремену писао поруке ?

СВЕ ЈА МОГУЧЕ , ЧУДЕСМО УМНОЖАВАЊЕ БР.ПОРУКА  ekstra  clap
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...