Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

"U SVETU POSTOJI JEDAN FORUM,U NJEMU CARUJE DRUGARSTVO....." 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 0110_hahaha eheeeej ;) 0442_feel 0442_feel 0442_feel

Подели на овим сајтовима

zadaržava me ljubav iliti  :cheesy:  мајкл

koje tražim i koje nalazim i koje,nadam se,bar za milimetar proslijedim dalje(mojoj okolini)

a još je tu i duhovitist,naročito nekih članova...

pa raznolikost tema...

dada  prstgore  eheeeej

Подели на овим сајтовима

dobar forum, moze covek da se sporazume, a i da zeza moderatore 0409_feel

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Задржала ме је љубав према мом народу који је у дубоком сну и желим да га пробудим из тог сна док није касно. Дакле из љубави према роду своме сам овдје.

И наравно из радозналости...желим да сазнам што више.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

divni ljudi dobar forum,najvise sam radosna  sto ima iz drugih religija ovdje sestri ,brace,tako da to divno na zemlji  kad bi se desilo da ljudi ljudi budu  ,da se nauci na zemlji tako da se gledaju svi bez  da nosimo uvijek tu pomisao bas ko iz koje religije ,volim vas sve i trudicu se da tako na ovoj zemlji  ostvarim    sto se mene tice taj put taj cilj bar i da nisam sama da ima jos ko na ovoj zemlji maloj da istu zelju ima da sve ljude isto se  trudi da postuje ma ko oni bili , ako Bog bude milostiv  i pomogne mi da nikad ne skrenem sa toga cilja bar ako nista drugo  neznam

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...