Jump to content

volga

Члан
  • Број садржаја

    1436
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О volga

  • Рођендан 01/01/1980

Profile Information

  • Пол :
    Женско
  • Локација :
    zemun

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

volga's Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

148

Форумска репутација

  1. Boro,inspektore,ti li si? Galenika?

    1. vildes

      vildes

      niti sam bora, niti sam inspektor, niti sam ikada video galeniku... a ko to pita... :)

  2. Nije lako u danasnje vreme biti momak za zenidbu,a ni devojka za udaju.
  3. Moje cudo pod Ostrogom se desilo 24.septembra 2011.god. Pisala sam vec o tome. Posle nepunih 6 godina bez dece,lecenja,suza,lekara,klinika,odlucili smo da idemo na vestacku oplodnju.Skupili smo sve papire,analize i trebali smo da predamo da nas prime i uvedu u program.Odlucila sam sama da odem Bogonosnom Svecu da mu se pomolim da uspe vestacka oplodnja. Tako je i bilo 24.septembra otisla sam i pomolila se.Kada sam se vratila pocela sam da idem na posao i radim i cekam da predamo papire.Za 7 dana saznala sam da ne treba vestacka oplodnja i da sam prirodno zatrudnela.Jao srece,slava Bogonosnom Arhijereju!!!! Moj sin se rodio kao najveca beba u Zemunskom porodilistu i najduza beba. Sada ima devet meseci i ucimo da hodamo.Krstili smo ga u Rakovici. SLAVA BOGU I SVETOM VASILIJU! DIVAN JE GOSPOD U SVETIMA SVOJIM.
  4. Mislim da nam nasi Sveti oci govore kako treba postupati,oni nas nece izneveriti.Ne zanima me sta kazu psihijatri i ostali lekari,nasi duhovni lekari,nasi sveti oci uvek ce nas pravilno uputiti. Ne treba detetu pokazivati preminulu dragu osobu,nikako. Sacuvati ga,kada bude moglo dete u svojoj glavici da pojmi,shvatice. Moliti se za svoje dete pa nece biti nespavanja i strahova.
  5. Procitala sam u jedoj knjizi da je starac Pajsije rekao da decu ne treba voditi da gledaju preminule drage ljude,nego da im treba reci da su otputovali.Moj otac je umro kada sam imala 10 god.i videla sam ga,grlila.Bolje bi bilo da su me sklonili i postedeli te boli. Nisam u glavi bila spremna da sve te informacije primim pa mi je jako bilo stresno i tesko.Bolje je da su mi rekli da je otputovao,pa kasnije kada porastem i shvatim da mi bude lakse.Ne znam,to je moje misljenje.
×
×
  • Креирај ново...