Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

Ne sjećam se.Mislim preko sajta manastira Lepavina i oca Gavrila ili tražeći nešto u vezi pravoslavlja.  :cheesy:

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Сасвим случајно... читао сам свакојаке форуме али сам се тек на овом форуму опробао у писању....

На крају се испоставило да неке веома уважене и цењене људе са форума познајем.

:cheesy:

Много тога сам овде научио....

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest о. Агапије

Сасвим случајно... читао сам свакојаке форуме али сам се тек на овом форуму опробао у писању....

На крају се испоставило да неке веома уважене и цењене људе са форума познајем.

:cheesy:

Много тога сам овде научио....

confused1
Подели на овим сајтовима

Nesecam se. Prvo sam video sajt Sv.Jakov, posle forum ali sam se kasno ukljucio  :cheesy:

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

И не сјећам се више, мислим да сам баш тражио некакав православни форум и нашао овај и још неке али сам само на овоме остао.

П.С Данас је тачно годину дана како сам члан форума  0102_laugh

0102_laugh 0102_laugh

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Од Жељке Јефтић... 0102_laugh

Православна Црква која је вековима одолевала разним јересима, данас се налази суочена са досада највећом опасношћу. Свејерес екуменизма, са свих страна нагриза јединство Православне Цркве, њено учење и вековно канонско устројство.

- јрм. Сава (Јањић)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...