Jump to content

Сава Савановић

Члан
  • Број садржаја

    339
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Everything posted by Сава Савановић

  1. Отвори ти ту тему ко ти брани, ово није та тема.
  2. Налетео сам на ову тему на једном другом форуму па ме занима и мишљење форумаша са жру. Овде је неки списак побројаних, ако имате шта да додате додајте: http://www.pravoslavljedanas.info/ http://pravoslavnibogotrazitelj.blogspot.com/ http://militantorthodoxy.blogspot.com/ (ziloti) http://srbinaokup.info/?cat=116 http://www.novinar-novinar.blogspot.com/ http://istinoljublje.wordpress.com/%D1% ... %B4%D1%83/ http://bratstvosvetikraljmilutin.blogspot.com/ http://www.pastirdobri.com/ http://2011.srpskatelevizija.com/index. ... 88&Itemid= http://www.stjenichanka.blogspot.com/ (ziloti) http://uteshiteljevo.blogspot.com/ (ziloti) http://pravoslavnasr...a.blogspot.com/ (ziloti) http://sipp-bg.blogspot.com/ (ziloti) http://propovedniksipc.blogspot.com/ (ziloti) http://resavskimisionar.blogspot.com/ (ziloti) http://svetisavasrpski.blogspot.com/?spref=fb
  3. Dveri su na proteklim izborima nastupili kao grupa građana
  4. Сава Савановић

    Sangejzing

    Kažem vam, sunce nije zdravo!
  5. Hm... malo sam trazio po netu pa se pitam da li je to isti covek http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2000/03/04/srpski/R00030302.shtm http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:347983-Svestenik-trazi-zastitu-od---policije http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/179796/Sve%C5%A1tenik%3A+Ho%C4%87e+da+mi+poture+drogu.html http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/281662/Kontroverzni-svestenik-trazi-zastitu-MUPa-od-policije http://www.vreme.com/cms/view.php?id=440791 http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:225177-Pop-u-marici http://boric.blog.hr/2008/05/1624909224/vojislav-petrovicpravoslavni-svestenik-iz-sapca-u-otvorenom-pismu-srpskoj-pravoslavnoj.html http://www.kurir-info.rs/vesti/pop-polupao-izlog-24126.php Ima svasta na netu o ovom svesteniku. Nesto mi je ovde zesce sumnjivo...
  6. I dalje ne vidim razliku. Kako svestenik moze da osniva cak i Udruzenje koje izlazi na izbore i koje obecava sta ce da radi kada dodje na vlast? Dakle, svaki svestenik ili vladika ili djakon moze da osniva udruzenja i da izlazi sa svojim udruzenjem na izbore? Svi koji izadju na izbore su za mene stranke, ne znam kakve to veze ima da li se zove udruzenje ili pokret ili sta znam kako.
  7. Ali izlazi, kako vidim na izbore. Kakva je to onda razlika?
  8. Jel bese to nekada radio svestenik Zarko Gavrilovic, nesto kao svetosavska stranka? Kakav stav ima crkva za ovakve stvari? Zar je dozvoljeno da svestenik bude osnivac stranke koja izlazi na izbore, pa makar to bili i lokalni? Inace, cuo sam da se svasta desava u sabaskoj eparhiji, ali bas svasta.
  9. He, sta sam pronasao, ovo je iz danasnjih Podrinjsih novina http://issuu.com/podrinake/docs/podrinske_222_podrinjske O cemu se ovde radi? Da li je ovo dozvoljeno u crkvi?
  10. http://www.e-novine.com/srbija/56498-Hristos-rodi-Angela-porodi.html
  11. Пера Луковић ноторна пијандура... + ајдуци из Босне (хрвати, муслимани) и по који Срб без мозга. Шта рећи.
  12. Које глупости , Срби из Српске никада не би Србију називали резервном домовином.То је флоскула несрба. Смешан си Бошњак, врло.
  13. Не користим више своје очњаке а не сећам се који је био дужи.
  14. Не, нисам ишао на исток ишао сам на југ . Шта се дешавало овде у међуполувремену?
  15. Кад имаш војску можеш да отмеш и нафту и правиш паре.
  16. Није био љубазан. Био је брз. Морао сам да претим.
×
×
  • Креирај ново...