Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

Није ми било лако да одговорим на анкетно питање јер све би могло да прође али ипак добри људи на овом форуму су најбитнији. Ово је први и једини вјерски форум на којем учествујем, био сам и на другим али само на кратко јер брзо ми досаде.Овде има за свакога по мало и оно што је мене обрадовало је она добродошлица при мојим првим порукама на форуму и због тога сам и остао јер сам се од самог почетка осјећао као неко ко је истински приваћен на форуму. Има још много тога за рећи али ово је оно што ми је остало најупечатљивије.

Један  4chsmu1 за све учеснике форума

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

На овом форуму сам активан јер бих на другима био радио-активан 319.gif Јако ми се свиђа што овај форум није уређен једномишљенички ни у ком погледу. То је онај простор за дисање мени потребан.

Подели на овим сајтовима

Кликнух на остало а ни сам не знам зашто. Вероватно зато што не може да се кликне на више одговора.  Кренуо сам да пратим ово још од теме "Разговори са православним свештеником" на Јагодина.биз а онда и на Свети Јаков.орг.  Све то захваљујући брату Ивану, а касније и осталима...  Нисам неки "конструктивни" члан, постављам музику и пишем у неким "разбибригама", али када форум није радио пар дана није ми било баш пријатно... Иван најбоље зна какве сам му поруке слао...    :)

Апсолутно пратим све теме, и лепо ми је овде.. доста тога сам научио од свих вас, а и даље учим...

ХВАЛА НА СВЕМУ!!!     joooj

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Један  :drugarstvo: за све учеснике форума

и ја се придружујем свима bendoff

желим да кажем да ми је баш драго и за сва позитивна и негативна размишљања која сте дали током целог нашег рада  :drugarstvo: 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...