Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

kažem,ja sam tamo admin....dodji da vidiš...super je...i nije strogo pravoslavan...ima i viceva...ovo obi?no jedino pali....

I ja brate Mozarte mislim da ljudima treba pri?i sa neobavezne strane. Primer: Moj, ro?eni, stric mi

je rekao: "Nemo' si sine fanatik. Idi ti u crkvu al' ne preteruj. Malo, nemo' mlogo..." Ej ti! Ro?eni stric.

Drugi misle, još "bolje". Zato mislim da nije dobro navaljivati i "naturati" mišljenje, nego-polako.

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

???? ???? ?????? ????? ?????.   :drugarstvo:

Ej, brate Agapije... Rekli su mi da sam klisar, Bogomoljac, onaj što lupa zvono, on se

druži s popom i svašta nešto. Mora da se zna da 95 posto ljudi misli da su osnovi

pravoslavlja "ja slavim slavu" i to im je, oni misle, dovoljno.

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

???? ???? ?????? ????? ?????.   0202_238

Ej, brate Agapije... Rekli su mi da sam klisar, Bogomoljac, onaj što lupa zvono, on se

druži s popom i svašta nešto. Mora da se zna da 95 posto ljudi misli da su osnovi

?? ?????, ?? ?? ????? ??????.....??? ???? ?? ????? ?? ???????? ??? ??? ?? ?? "??????????? ?????" ? ?????? ???????.  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Мој брат Пајко је један од ретких у свом месту који је редован на свакој Литургији, који се труди у узрастању ка Богу, и ја, пошто познајем тај крај, схватам колико је то и тешко и дивно. Верујем да ће од мога брата Пајка постати истински стуб Православља. Само напред Пајко, и види се да слушаш моје беседе 0202_238  :drugarstvo:

Док не умремо за свет, не можемо постати Христови. Господ нас позива да оставимо оца и матер своју да би била Њега достојни, је л? А шта то значи? Па, управо да нам мајка постане Црква а отац- Отац Небески. А ко је онда моја фамилија? Па управо ви који сте у Цркви, који чините Тело Христово. Зато можемо са пуним срцем да кажемо Оче наш, који јесте Отац заједнице, Цркве. Зато се не брините шта ће ко о вама казати. Све је то пролазно, па колико год да нам то сметало у датом тренутку. Радујте и играјте и веселите се у тај дан, јер је велика ваша плата на небесима.

Подели на овим сајтовима

• Гости

E,moj brate Pajko,tebi rece stric.A meni rodjeni otac,kad sam u trinaestoj godini krenula u Crkvu i postila sama u kuci,rekao :''Ti si postala verski fanatik!" A njegova sestra se zalila mojoj drugoj tetki kako ja idem u Crkvu i kako se boji da cu otici u manastir.Ali je ova bila pametnija i rekla joj :"To sto ide je njena stvar.A za manastir ne brini.Ona ne trpi komandu,nece otici tamo nikad!"

Подели на овим сајтовима

???? ???? ?????? ????? ?????.   :cheesy2:

?? ?? ????? ?????, ???? ???  0110_hahaha

???? ?? ????????? ???????? ??????? ???? ??? ??????  0442_feel

? ??? ?? ????? ???????  klapklap

Подели на овим сајтовима

Jutros sam bio u manastiru Jaković, dakle, kod o Ivana i u povratku sa liturgije

neki, ljudi, su me pitali koji je danas praznik. Shvatio sam da se na liturgiju ide samo

praznikom... ili? 0510_music

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Види, за сваки празник служи се св. Литургија.....а у цркву можеш да идеш кад год хоћеш....али је препоручљиво Недељом и наравно празницима... klapklap

Подели на овим сајтовима

????, ?? ????? ??????? ????? ?? ??. ?????????.....? ? ????? ????? ?? ???? ??? ??? ?????....??? ?? ???????????? ??????? ? ??????? ??????????... klapklap

Hteo sam da kažem da je kod ljudi u ovom kraju navika da se u crkvu ide o praznicima i da kad vide da

neko ?eš?e ide u crkvu, on je odmah fanatik. U tom smislu sam, gore navedeno, rekao Ago.

A nadimke dobiješ po želji, pošto je ovo sredina gde se ljudi znaju u nekoliko sela u krug, i svejedno

u koju crkvu ili manastir odeš na Bogosluženje. Prosto je to tako...

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Кажем пријатељима да је овај форум можда гори чак и од злогласне тровачице по степену завођења наивних иза Голеш планине, и да је на њему дух "замути па проспи" и "све је лепо, све ружичасто" доведен до врхунца.

Још кажем да су људи острашћени а углавном без озбиљних аргумената, те да ако се појави неко/ нешто што противречи горе поменутом духу, одмах на ту особу излију море беса, етикетирања и разноразнох других немирисних ствари.

И још кажем да је, осим дела који се бави настанком света, све остало на јако ниском нивоу аргументације, те да се не може пуно тога научити.

Ето тако ја .... модератори навалите  njamnjam

Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја.

Подели на овим сајтовима

evo ja ?u prvi da navalim...iako sam admin a ne moderator

njamnjam pivo joooj joooj

??????????????, ??? ?? ???, ???? ???? ?? ?????, ????? ?? ?????.

Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...