Jump to content

Размена мишљења о разним животно-психолошким темама

Препоручена порука

Искреност. Ценим онога који ми у лице без икаквог филовања , каже шта мисли.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Volim skromne i jednostavne ljude pune dobre volje,nezlobive,nekoristoljubive,bez obzira na to koju diplomu imali ili nemali.

Ne volim pričalice koje se prave pametne,laktaše ,karijeriste,materijaliste,hvalisavce.....modne ikone i slično.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Volim ljude iskrene, prostodušne, meka srca, koji su spremni voleti nepoštedno i bez premca... Takve volim blizu sebe, jer me oni upotpunjuju, dodaju mi ono što nemam :)

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Odlicno a ja bi to stavio pod skromnost, sta mislis?

Nisam sigurna da je to skromnost samo, ima tu rekla bih te ne-nadmenosti, ali uključuje poštenje i iskrenost prema drugima, a naročito prema sebi. Ovo prema sebi je mnogo teže, nekad nesvesno se postavljamo iznad drugih nadimajući se veštački. A to je valjda čojstvo.

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Sposobnost ili bolje reci spremnost  da se saslusa drugi

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Evo razmišljam i voleo bi da dopišem još jednu osobinu ako ne i jedinu a to je da volim one strpljive koji će izdržati do kraja. (uopšte nije lako)....a tu je potrebna i ona iskrena i neposredna hrabrost koju sam već spomenuo na nekoj od prethodnih stranica i vera jedna istinska svakodnevna samokritična vera koja sve vidi i sve zna.

Tako da.. nek nam Bog bude u pomoć, nema Junaka a da nije od Boga dan.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Najcesce sam od Srba cula o velikom znacaju iskrenosti i ljubavi prema njoj. Ali najcesce sam od Srba dozivela totalnu neiskrenost i laz. Neverovatno......  Nista licnog,samo konstatacija..........

Подели на овим сајтовима

Najcesce sam od Srba cula o velikom znacaju iskrenosti i ljubavi prema njoj. Ali najcesce sam od Srba dozivela totalnu neiskrenost i laz. Neverovatno......  Nista licnog,samo konstatacija..........

To ti je sestro isto kao što smo najviše od rusa slušali o bratskoj ljubavi u Hristu pa smo dobili najduži staž komunizma....ponekad ni naša očekivanja nisu realna ne mora da znači da smo u pravu ... (strpljenje donosi sve iskrene srbe u Carstvo ostali su prolazni, što može i nama da se desi)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

To ti je sestro isto kao što smo najviše od rusa slušali o bratskoj ljubavi u Hristu pa smo dobili najduži staž komunizma....ponekad ni naša očekivanja nisu realna ne mora da znači da smo u pravu ... (strpljenje donosi sve iskrene srbe u Carstvo ostali su prolazni, što može i nama da se desi)

Sta je bilo neiskrenog u nasoj veri u komunizam? Pitanje je koliko ste vi iskreni bili kad ste ga prihvatili umesto da se borite protiv njega ako ste toliko iskreni?!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...