Jump to content

Замироточила фотографија блаженопочившег Патријарха Павла

Оцени ову тему

Препоручена порука

Чек мало ако фотографија није икона како онда мироточи ?

П.С.

819 Корисник (а) чита ову тему

Било је случајева да мироточе разни предмети, од крста, преко Јеванђеља до часне трпезе и одежди. Мироточење није везано само за иконе. Фотографија мироточи (ако мироточи заиста) да покаже да је време да се нашем Павлу направи икона и да му се напише тропар.

Подели на овим сајтовима

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Sigurna sam u to da ce Patrijarh Pavle jednog dana biti kanonizovan.

Pa zar vec nije?! ne znam sta se ceka

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Било је случајева да мироточе разни предмети, од крста, преко Јеванђеља до часне трпезе и одежди. Мироточење није везано само за иконе. Фотографија мироточи (ако мироточи заиста) да покаже да је време да се нашем Павлу направи икона и да му се напише тропар.

Да, замироточио је и портрет блажене успомене руског патријарха Алексеја Другог! 

http://www.manastir-lepavina.org/arhiva/novosti/index.php/weblog/detaljnije/zamirotocio_portret_patrijarha_alekseja_ii/

2508d_ocp_w380_h300.jpg

Подели на овим сајтовима

Proplakao mu portert Patrijarha Pavla? Tako je mom drugu jedan hteo da kane uljem na njegovu ikonu na ikonostasu u kući :)

Ovi brže bolje objavili na stranici sajta manastira.

Hteo da skloni porteret, ali mu mama rekla nemoj... Jaoo, mozda je i mama kanula na oko porterta...

A tek ono sa portetom Straca Tadeja, gde je iseckan snimak kad pocinju suze (da se ne vidi kad ovaj sipa)...

I posle mi taj dečko rekao, na taj komentar, da je to videlo nekoliko osoba (a ne kaže da kada to kaže da ne misli na svedoke samog čina, već nakon što se navodno čudo desilo).

Znate, ovakvi prilozi, a naročito kada se naložite ovoliko, i krenete da promovišete, a bez prethodne provere,

samo ubijaju kod većine kredibilitet u   istinska čuda ove vrste

koja su se zaista desila pred mnogim očevicima, pri samom činu, i prošla barem kave-takve analize...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Један мој познаник је испричао како су га јако бољела леђа. Једне ноћи је сањао патријарха Павла, који га је штапом три пута ударио по њима (леђима). Када се пробудио леђа га нису више бољела. Човек ту причу јавно прича и сви у нашем мијесту знају за то. Ја чак мислим да се то десило док је патријарх био жив. И његово име је Гојко. Неки би рекли изгледа шашаво, али њега леђа више не боле.  301

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...