Александар Милојков Написано Јун 3, 2009 Пријави Подели Написано Јун 3, 2009 Пронаћи воду, то бар није проблем. :cheesy1: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 3, 2009 Пријави Подели Написано Јун 3, 2009 Ха,ма знам,али шта ако неко у пустињи оће да се крсти а воде нема?Да ли постоји неко решење за то? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 3, 2009 Пријави Подели Написано Јун 3, 2009 Или вода или мучеништво. Колико ја знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gospodin X Написано Јун 4, 2009 Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 ??,?? ????,??? ??? ??? ???? ? ??????? ??? ?? ?? ????? ? ???? ??????? ?? ??????? ???? ?????? ?? ?????????? ????? ????? ?? ???????. ?????? ??, ??? ?? ???? ?? ?????? ? ??????? ? ???? ?? ?? ?????, ???? ????....??????....? ??? ?? ? ?????? ????, ???? ???? ?? ?? ?????, ??? ???? ?????, ???? ??????? ?? ?? ?? ?? ?????? ????, ???? ??????? ??????? ????????, ????????? ???????? ? ??????? ?? ???? ??????? ?? ????? ?????? ???........?? ?? ?????? ????????? ???????? ?? ??-? ?? ?????? ???????? ?????? ? ?????? ??????? ??? ?? ?? ?????...????? ?? ???? ?? ???????....???? ???? ???????? ???? ?? ????, ? ? ?????? ?? ????? ?????????...????? ?????????? ??????? ??? ????? ??????? ? ????? ?????????, ???? ?? ?????? ?? ?? ???????, ??? ?? ?? ????????? ??????. И ако имам пророштво и знам све тајне и сва знања, и ако имам сву веру да и горе премештам, а љубави немам, ништа сам. IКор.13,2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 4, 2009 Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 Слободно одговарајте, хвала брате. Нисам ни ја свезналица. Ето, то нисам знао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 7, 2009 Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 Да ли све Православне помјесне Цркве држе Откривење као канонску књигу? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 7, 2009 Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 Да. Исток је ту Књигу касније прихватио као канонску, али сада сви хришћани (и ван Православља) држе Књигу Откровења као канонску. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 7, 2009 Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 Знао сам историјску чињеницу него чисто да будем сто посто сигуран :mad: pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 7, 2009 Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 100% Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 7, 2009 Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 Сад сам 101% сигуран pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 7, 2009 Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 ....Мада је многи злоупотребљавају и смућују народ са њом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 7, 2009 Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 Е сад ми паде на памет:зашто се Откривење не користи на богослужењима? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 7, 2009 Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 Моје је мишљење, управо због овога што сам горе навео. Исток је једва прихватио ту књигу као канонску (наравно, она је сада канонска и ту нема никаквог збора). Нпр., свети Јован Златоусти је никада није прихватао као канонску, а био је велики библијски егзегета (тумач). Та је књига велика тајна и није је лако тумачити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 7, 2009 Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 Да ли се икада користила на богослужењима? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 7, 2009 Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 Колико знам, у Православљу НЕ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука