Gaša Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 On 23. 11. 2012. at 19:32, Зосима рече Видим ти си је већ припремио,спреман на осуду... Као друго,храна није мали проблем , а празнији стомак има итекако утицај на (припрему) душе...Чак је и Христу био важан телесни пост,приликом искушавања у пустињи,имаш у евангелију о томе... Meni nije jasno,Hrist nije postio na isti način kao mi,a on bi trebao da nam bude uzor u postu i postimo naravno zato što je on postio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 On 23. 11. 2012. at 14:28, BOBA рече Ovih dana sam se bacila u pripremu raznih pekmeza i dzemova. Od sljiva sa cokoladom i rumom( sve sto sam pre napravila se pojelo do sad) narandzi, grozdja, limuna a nasla sam jedan od mandarina,narandzi i banana kao i od kivija i limuna sa biberom sto cu veceras da pravim. Tako da sto se nas tice mi smo spremni. Posto i klinci poste prvu i zadnju nedelju ,kao i sredu i petak to mi je najbolje da im spremim za uzinu,a i imam vec jedan gotov obrok na dan. А где беше станујеш? Јадранка-Дервента and Boba је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 On 23. 11. 2012. at 12:37, Жељко рече Ове недеље покладе па онда цврц... нема једеш ... нема причаш... нема гунђаш... нема немаш... Што волим православље... мало се стрпим за време поста и онда после ко човек оговарам, псујем, осуђујем, пијем. То је супер. feeble and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Ljudi ako cemo pravo post traje cele godine. Nece nas spasiti posna hrana. Ocekujem da me utepate zbog ovoga. Navalite sHa_sarcasticlol 29dz8zk Николa је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 On 23. 11. 2012. at 19:43, Јелина рече А где беше станујеш? u Bajsi Navrati na leba i pekmeza. Јелина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Ja sam se pošteno pripremio, nekolika dimljena šarančića, i to je to Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 @@Boba, мислиш на http://www.bajsa.net/indexsr.html?, то може, са оваквим мотивом није ми много далеко Наравно, госту се и спакује нешто кад крене.. Boba је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 On 23. 11. 2012. at 21:12, Gandalf Sivi рече Ja sam se pošteno pripremio, nekolika dimljena šarančića, i to je to Таман лепо да угодиш стомаку. Једном поједох димљеног шаранка мало,али је био пресољен,и цео дан сам пила воду. хехехе,постих и на води уједно... 4869 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 On 23. 11. 2012. at 18:31, Александар београдски рече Уместо што се бацате на припреме хране и психички се спремате да не једете ништа животињског порекла, боље припремите душу своју. Храна је ту апсолутно најмањи проблем. Што се тиче душе, њу припремам (стварно се трудим) 365 дана у години. Кад је преступна, онда свих 366 дана. А, што се тиче хране, немам дилему да ли ћу издржати или не - наравно да хоћу, али признајем да је то прави подвиг. Волим, брате мас' и лебац, и сл. Припрема хране на води - ту сам експерт, и са становишта разноврсности, и у вези укуса. Усавршила сам се кад ми је старији син имао мононуклеозу, па је дуго био на дијети. Драгана Милошевић, pink panter, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 je l neko jeo humus... zdrav je Баба and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 On 23. 11. 2012. at 22:04, w.a.mozart рече je l neko jeo humus... zdrav je I ukusan. Samo u poslednje vreme nigde svežih leblebija samo pržene. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Спремам се да га купим,јела сам тахини и свиђа ми се. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 On 23. 11. 2012. at 22:07, мирођија рече Спремам се да га купим,јела сам тахини и свиђа ми се. Ne moraš kupovati,možeš ga sama napraviti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 @w.a.mozart.@Gaša@мирођија Шта вам је тачно тај ....хумус и тахини 4869 w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Samo dodji ,moju kucu ne mozes da promasis.Jedina ima crkvu u dvoristu nana, Silence , Mironosica and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука