Jump to content

Offtopic до миле воље

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

?????????? рече:

?????? ??? ???????? ?? ?? ????? ?????? ????? ?? ?? ??????? ????? ????? ? ?????? ???????. ? ??? ?? ??? ????? ???? ?????? ?? ???? ????? ?? ?? ?????, ? ??? ?????? ?? ???? ????? ????? ?? ????, ?? ????? ?? ??? ??? ?? ???? ?????? ?? ??? ???????? ???? ?? ?? ???????.???? ?? ???? ???? ???.

???? ?? ???? ?? ??? ??? ?????? ???????? ???? ??????, ? ?? ??? ?? ?????? ??.

??? ??????? ? ????? ?? ??? ???????? ??? ????.

????? ?? ????, ???? ?? ?? ??????? ???? ???????  0104_cheesy

????? ??...???? ?? ????? ????? ????, ??? ?? ???? ?? ?? ?????? ? ??????????? ???????. ?????? ?? ?????? ?? ?? ???????? ?????????? ?????? ??????????... ??? ?? ?? ???????, ???? ?? ????? ????, ?? ???? ????? ????? ?? ?????.

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Naravno.

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Dodje,malopre,moja sestricina sa fakulteta i isprica mi zanimljivu pricicu.Elem,danas su polagali ispit kod profesora za koga se zna da dozvoljava studentima da prepisuju.Posto su popili kafu u kantini,posli su svi na polaganje,sem jednog kolegu,koji je ostao pokunjen za stolom 0510_music.Na upitne poglede svojih kolega odgovorio je:"Nisam naucio,a postim,pa nije u redu da prepisujem".  eheeeej

Bilo mi je, zaista,drago zbog tog momka   0510_music iz,sveg srca,mu zelim da za sledeci rok NAUCI i dobije desetku.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван
  Цитат

Dodje,malopre,moja sestricina sa fakulteta i isprica mi zanimljivu pricicu.Elem,danas su polagali ispit kod profesora za koga se zna da dozvoljava studentima da prepisuju.Posto su popili kafu u kantini,posli su svi na polaganje,sem jednog kolegu,koji je ostao pokunjen za stolom klapklap.Na upitne poglede svojih kolega odgovorio je:"Nisam naucio,a postim,pa nije u redu da prepisujem".  0510_music

Bilo mi je, zaista,drago zbog tog momka  klapklapi iz,sveg srca,mu zelim da za sledeci rok NAUCI i dobije desetku.

Подели на овим сајтовима

Јао сетила сам се како сам певала ову песму (нисам тад била у вери, али..):

Дакле: изабери фрајера по својој ВЕРИ, добра је врста што се крсти са три прста  319.gif

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...