Jump to content

Зашто ви, у ствари верујете у хороскоп?

Оцени ову тему

Јаков.

Da li ste i pored toga što ste pravoslavni, koristili pomoć nekog maga, horoskopa....?  

77 члановâ је гласало

1. 1. Da li ste i pored toga što ste pravoslavni, koristili pomoć nekog maga, horoskopa....?

• da
      6
    • ne
      57
    • interesovala-o sam se
      15

Препоручена порука

пс и да, не верујем у поставку: јадан народ, како га је водио лажни пророк

А верујем у поставку: сви смо позвани на будност и стражење, ко то неће, воде га лажни пророци и сам је крив за то

истина, али у недостатку друге стране или барем њене јавне заступљености, може се само причати о отупљености и паду.
Шта је писац хтео рећи?
мислио сам на недостатак заступљености Цркве у то време ...
Илити, на недостатак заступљености Срба у Цркви у то време 0205_whistling

Црква је одувек била ту, јел тако?

Подели на овим сајтовима

пс и да, не верујем у поставку: јадан народ, како га је водио лажни пророк

А верујем у поставку: сви смо позвани на будност и стражење, ко то неће, воде га лажни пророци и сам је крив за то

истина, али у недостатку друге стране или барем њене јавне заступљености, може се само причати о отупљености и паду.
Шта је писац хтео рећи?
мислио сам на недостатак заступљености Цркве у то време ...
Илити, на недостатак заступљености Срба у Цркви у то време :)

Црква је одувек била ту, јел тако?

јес, то је то. 0205_whistling
Подели на овим сајтовима

Код гатара никада нисам ипао својом вољом. Моји родитељи су доводили гатаре кући и ја сам и поред противљења морао да учествујем у том "обреду". Читао сам хороскопе и књиге о томе. Има много просветара који не само да верују у том него и баве се тиме. 

Подели на овим сајтовима

Код гатара никада нисам ипао својом вољом. Моји родитељи су доводили гатаре кући и ја сам и поред противљења морао да учествујем у том "обреду". Читао сам хороскопе и књиге о томе. Има много просветара који не само да верују у том него и баве се тиме. 

Кад би ти понудили златан пехар са најбољим вином на свету и рекли: Пиј, но знај, да је на дну шкорпија - да ли би пио?
Подели на овим сајтовима

Ја бих само мало гуцнуо  0104_cheesy Тада сам имао 13 година и моја реч није долазила у обзир чак ни када је нешто битно у питању. А не вреди ни сада када имам 27 година да причам, само што више не живим сда родитељима.

Подели на овим сајтовима

Ја бих само мало гуцнуо  0104_cheesy Тада сам имао 13 година и моја реч није долазила у обзир чак ни када је нешто битно у питању. А не вреди ни сада када имам 27 година да причам, само што више не живим сда родитељима.

мало гуцнуо или пио до дна, шкорпија убада ...

него, све се то рачуна: и теби су звоцали сваки дан, можеш и ти то исто, исти ефекат ћеш изазвати - ући ће нешто некад у неки део мозга ...

Подели на овим сајтовима

Онда Медо шта предлажеш?

звоцање, тепање, молитва, баци неку жртву мало за здравље и спасење родитеља ...

све то помало помаже, а највише љубав према њима ...

Хоћеш да кажеш да сам могао да одбијем? Да си видео не би тако мислио.

не кажем да јеси могао тада, али сад можеш да промениш последице који они носе тиме ...
Подели на овим сајтовима

to mu dodje isto kao sto bi ja da sam kojim slucajem ozenjen napisao"iako sam pravoslavan varam zenu", a posto nisam u braku moze 'vako"iako sam pravoslavan stalan sam gost javne kuce" :) 0442_feel grouphug

I verujem da bi vecina brace izmedju smrdljivog smutljivog coroskopa izabrala topli zagljaj zene :smiley: 0104_cheesy

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

to mu dodje isto kao sto bi ja da sam kojim slucajem ozenjen napisao"iako sam pravoslavan varam zenu", a posto nisam u braku moze 'vako"iako sam pravoslavan stalan sam gost javne kuce" 0205_whistling :drugarstvo: 0110_hahaha

I verujem da bi vecina brace izmedju smrdljivog smutljivog coroskopa izabrala topli zagljaj zene :smiley: 0104_cheesy

TOPLI ... 0110_hahaha

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

to mu dodje isto kao sto bi ja da sam kojim slucajem ozenjen napisao"iako sam pravoslavan varam zenu", a posto nisam u braku moze 'vako"iako sam pravoslavan stalan sam gost javne kuce" 0205_whistling :drugarstvo: 0110_hahaha

TOPLI ... 0110_hahaha
Hot,Hot, Hot.... 0409_feel .... 0104_cheesy
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

to mu dodje isto kao sto bi ja da sam kojim slucajem ozenjen napisao"iako sam pravoslavan varam zenu", a posto nisam u braku moze 'vako"iako sam pravoslavan stalan sam gost javne kuce" :cheesy2: joooj dada

Један мој пријатељ често је користио те услуге продавачица најстарије делатности. Међутим не иде већ извесно време тамо и ја га питам:"Добро си био скоро код Кошуте (тако се мотел зове) ?" Каже он:"Ма нисам" Рекох:"Што бре, трчао си ко кер на кланицу, откуд сад то ?" Каже он:"ма није то то, нема миловња".

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

to mu dodje isto kao sto bi ja da sam kojim slucajem ozenjen napisao"iako sam pravoslavan varam zenu", a posto nisam u braku moze 'vako"iako sam pravoslavan stalan sam gost javne kuce" 0409_feel 319.gif navijanje

Један мој пријатељ често је користио те услуге продавачица најстарије делатности. Међутим не иде већ извесно време тамо и ја га питам:"Добро си био скоро код Кошуте (тако се мотел зове) ?" Каже он:"Ма нисам" Рекох:"Што бре, трчао си ко кер на кланицу, откуд сад то ?" Каже он:"ма није то то, нема миловња".
да, ипак ништа не може да замени длан на образу и поглед у очима.
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...