Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

Ja bih volela da upoznam sve clanove foruma... za pocetak aktivnije clanove... mislim... ove koje sam do sad zapazila po postovima i sa kojima sam malo vise komunicirala..

A najpre bih volela da upoznam Tavitu... Mocarta, Zeljka, madzara, Tavitu... onda Nikolu, Tavitu, Lidiju... Tavitu...  uh, dug je spisak, mozda bolje da ne nabrajam... i Liona, of skroz!  0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' />

P.S. E da... i Tavitu!

?? ?? ?????? ???????  0104_cheesy 0104_cheesy !! ?????? ??!!!!

? ??? ???? ????? ??????  0442_feel

Подели на овим сајтовима

Ja bih volela da upoznam sve clanove foruma... za pocetak aktivnije clanove... mislim... ove koje sam do sad zapazila po postovima i sa kojima sam malo vise komunicirala..

A najpre bih volela da upoznam Tavitu... Mocarta, Zeljka, madzara, Tavitu... onda Nikolu, Tavitu, Lidiju... Tavitu...  uh, dug je spisak, mozda bolje da ne nabrajam... i Liona, of skroz!  0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' />

P.S. E da... i Tavitu!

?? ?? ?????? ???????  0104_cheesy 0104_cheesy !! ?????? ??!!!!

? ??? ???? ????? ??????  0442_feel

Kad tebe i mene saberu ima bas da bude veseloooo  0442_feel
Подели на овим сајтовима

Наравно  0104_cheesy све је добро док се сабира  0442_feel склони вино да се не одузмем  0442_feel

Одмори се драга, ја се већ накривила, али нећу да спавам е баш у инат  :smiley:

Хоћемо сабор!!! и лијепо вријеме  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

ja znam da ću vas sve upoznati.... a gde.... e,to već svi znate... 0104_cheesy

u Ikonici pored adrese sajta.... 0104_cheesy

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

Волела бих да упознам Boobu,Пролеће,Анастасију,Растка,Милеву,Евдокију,ПД,Пантелејмона,легенду-Мартирија,и све остале дивне људе одавде... 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Ја само ДИБИДУСРУС-а лично познајем. А Пролеће-хехе, преко поштара  ne_shvata

Чим се ја малко уиграм у улози маме, ако Бог да да све лепо прође, Па још олепша време...ееех, дај Боже да ставим бекана у аутић, па кренемо код Мирођије, Меде, Моцарта, Пролећа, Мартија, СЕкастарче, Жељка, Растка, ПД, Аквиља, о. Иван већ у комшилуку..ма, нека организација на по пута за све нас.  ne_shvata Што из Војводине што из центр. Србије, ѕап. и источне. Значи-сабор, нема шта друго  ne_shvata

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Мартија, Меду, Моција (пардон, Перу Ложача), Растка, Волгу, Јована Сваровског  ne_shvata

Подели на овим сајтовима

Mocija tj Peru Lozaca,Medu,Tavitu,magdalenu...ma sve vas! ne_shvata ne_shvata ne_shvata:) :cheesy2: :cheesy2: мајкл 0442_feel dada

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...