Маша Написано Новембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 Их, па на даљину ја познајем све са румфоа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 ??, ?? ?? ?????? ?? ???????? ??? ?? ??????. ??? ?? ???? ????? 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Новембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 ??, ?? ?? ?????? ?? ???????? ??? ?? ??????. ?? ?? ????. ?? ?? ???? ????? ??? ?? ???-?, ?? ???? ???? ??? ?? ?? ????????... ??????, ??????? ?? ????? ? ?????, ??? ????... ???? ???? ????? ?????? ?? ?????? ? '????... Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Новембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 Ја лично знам Димослава,Шалома 777 и Сљедбеника Меда а преко нета знам Алефшина,оца Ивана, Тофиту,Николу,Жељка,Константиновића,Злату,Међеда.....ш`а знам,то је са овог форума само 0205_whistling.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Новембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 Karadjordje,a znas li Izidu? :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Новембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 Karadjordje,a znas li Izidu? 0409_feel ?? ?? ????? ?? ????? :cheesy2: ???? ?? ?? ????,??? ???? ??? ?? ? ????? ?? ?? ??????? ??? ???? ???? dada pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 ??, ?? ?? ?????? ?? ???????? ??? ?? ??????. ?? ?? ????. ?? ?? ???? ????? ??? ?? ???-?, ?? ???? ???? ??? ?? ?? ????????... ??????, ??????? ?? ????? ? ?????, ??? ????... ???? ???? ????? ?????? ?? ?????? ? '????... ???? ? ???? ?? ?? ???? ???????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Новембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 ??, ?? ?? ?????? ?? ???????? ??? ?? ??????. ?? ?? ????. ?? ?? ???? ????? ??? ?? ???-?, ?? ???? ???? ??? ?? ?? ????????... ??????, ??????? ?? ????? ? ?????, ??? ????... ???? ???? ????? ?????? ?? ?????? ? '????... ???? ? ???? ?? ?? ???? ???????????? ??? ????????... ????? ??, ??????? (??? ?? ?? ???? ????)... ??????????? ??? ?? ??? ????????? (?? ???? ?'? ???? ????????...) ... ????? ????? ?????... Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Новембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 А Маша ће те се $етит ђао попио 0104_cheesy Ја сам сачува и поруке и све кад ми је помагала да дођем до Видовдана,па ме она регистровала на видовдан јер ја нешто нисам мога,па ми је објашњавала како да се региструјем још док сам био на српске националисте па ме она и довела на Верујем и опет ме не зна :cheesy2: pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 А чуш карађорђе, ђе те се нећу сјећат, брате мој по камењару (мислим у најбољем смислу на ЦГ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 Ne poznajem nikoga! Nadam se da cemo se na nekom narednom saboru upoznati! klapklap Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Новембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 Vizi,a naseg cteca Filipa? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Новембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 ? ??? ?????????, ?? ?? ?? ???? ??????, ????? ??? ?? ???????? (?????? ? ???????? ?????? ?? ??). ????????????? klapklap ??? ?? ?? ????? ???? ?? ?? ?? ???? $????? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 Vizi,a naseg cteca Filipa?Pa dobro on je moj on se ne racuna! :smiley: Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 оца ивана, горана, угрина, ненада, попадију драгану, попадију јелену, субђакона димитрија, чтеца фићу, покајника, изиду, Милицу, деду, срну, рибара, анти палму, тању, јелену, афтер сајленс, злату, лазарицу, александра, николу стојановића, искушеника ... агапија, тавиту, моцарта, оливеру, карађорђа, сљедбеника мог преко скајпа, ... ваљда су то сви, неке једва чекам да упознам уживо е београђани и они ближи београду, ајде дођите на предавање оца угрина, таман да спојимо корисно и лепо dada https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,65.msg63943.html#msg63943 Mironosica је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука