Jump to content

Zašto su Ateisti Srbije protiv Srpske pravoslavne crkve?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Za svecenje vodice.

A za sta drugo da uzme ako ne za obrede ?! Od toga zivi. Sam biras da li ces mu dati ili ne. Ali uporedjivati to sa jahanjem naroda i politicarima tajkunima je stvarno neozbiljno.

Подели на овим сајтовима

Прије 20 година после свећења водице у једној кући оставимнеку књижицу, на што се зачудила сестра од домаћина, проф. марксизма која је дошла у госте па ме запита : Од када ви образујете народ, зар вама није интерес да су они у незнању ?

А ја јој одговорим : Госпођо, веће је чудо да Ви за толике године  студирања и рада у Београду нисте отишли ни наједно предавање, нити прочитали неку црквену литературу, а толико сте провели у пропагирању борбеног атеизма.

Подели на овим сајтовима

Прије 20 година после свећења водице у једној кући оставимнеку књижицу, на што се зачудила сестра од домаћина, проф. марксизма која је дошла у госте па ме запита : Од када ви образујете народ, зар вама није интерес да су они у незнању ?

А ја јој одговорим : Госпођо, веће је чудо да Ви за толике године  студирања и рада у Београду нисте отишли ни наједно предавање, нити прочитали неку црквену литературу, а толико сте провели у пропагирању борбеног атеизма.

nisi ni ti nikad spavao sa muskarcem pa opet znas da to ne valja :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

nisi ni ti nikad spavao sa muskarcem pa opet znas da to ne valja :D

Е јеси му реко свака ти дала!   Ако случајно спаваш са мушкарцима онда ништа,пропаде фора. greengrin

А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих.

Посланица Јеврејима 11, 1

Подели на овим сајтовима

Свака врсте критике треба да побуди размишљање оног коме је критика упућена. 

Ако се приликом размишљања о критици побуди некаква дилема, онда таква критика заслужује искрени дијалог са њеним аутором, јер могуће је да у њој има елемената који ће проузроковати побољшање критикованог.

Ако се приликом размишљања о критици побуди само гнев, жеља за узвраћањем без искреног дијалога, разлог може бити у гордости критикованог, или у потпуном клеветању критичара.

Ако је разлог гордост критикованог, онда би требало да уместо гнева наступи унутрашње преиспитивање које ће довести или до покушаја дијалога, или до потпуног занемаривање критике.

Ако је разлог клеветање од стране критичара, онда би. опет требало да уместо гнева наступи покушај дијалога, или потпуно занемаривање критике.

Покушано је сијасет дијалога са људима из удружења грађана Атесити Србије и Богу хвала, већина дијалога трају и проширују се и на неке друге теме и области. Сасвим мали број људи, уместо дијалога изабира монолог, што је очигледно да су довољни сами себи. Стога, заиста не разумем због чега их реметимо у остваривању свог циља, да сами себи буду довољни, тиме што на десетине страна покушавамо да променимо непроменљиво.

Рођен сам у Београду пре безмало 50 година, и да није овог форума никад не бих сазнао да постоје неки људи који искључиво нашим "залагањем" постадоше "познати" и "интересантни". Коме и због чега?  

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Е јеси му реко свака ти дала!   Ако случајно спаваш са мушкарцима онда ништа,пропаде фора. greengrin

Hehe, sto bi bilo loodilo da mi propadne fora... :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Људи, хајде да се не бавимо њима. Има лепших и важнијих тема.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...